Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
USD 157
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 169
USD 144
Vis tilbud
Expedia.comUSD 158
CheapTicketsUSD 158
ZenHotels.comUSD 169
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (798)
Filtrer anmeldelser
798 resultater
Vurdering fra reisende
274
301
132
65
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
274
301
132
65
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 798 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020

Grunnet Korona var det ikke buffet, men det er helt i orden. OK utvalg, og maten ble levert ut av betjeningen. Bra løst.
Beliggenheten er det vanskelig å slå. Hotellet ligger rett på bryggen med nærhet til det meste - veldig bra.
Vi bodde i standard dobbeltrom, og har ingenting å utsette på standarden. Veldig bra med parkering i kjelleren, og heis rett opp til rommet.

Generelt virker det som hele hotellet driftes av studenter uten den minste kunnskap eller erfaring fra hotel- og restaurantdrift. De er absolutt hyggelige, men deres manglende erfaring merkes godt i detaljene. F.eks. var det lang ventetid på maten i restauranten. Det ble servert mat som var synlig brent. I baren fikk vi servert kaffe i altfor store kopper i forhold til mengden kaffe, noe som førte til at den ble fort kald. En erfaren servitør ville avverget slike tabber. Her burde Choice-kjeden virkelig ta grep. Det hjelper lite med en fantastisk beliggenhet dersom opplevelsen av stedet trekkes ned pga. dårlig håndverk i detaljene.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 420kristian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei 420kristian, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket. Jeg tar tilbakemeldingen din vedrørende vårt personale videre internt hos oss. Dere skal selvfølgelig få en god opplevelse, og jeg beklager at vi ikke klarte det i dette tilfellet. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Vi var 2 par som hadde fått bestilt rom i Sjøboden.. Det var nettopp det det var, en bod. Romma var en tragedie!! Knøttsmå og trange!
Vi skulle på årets norgesferie, og kunne ikke blitt mer skuffa over fasilitetene.
Ingenting ekstra som man forventer på hotell. Døra til badet fungerte som svingdør, den dekka også dusjen. Døra var IKKE tett, så det var lite stas å gå på do..Ingen sted å legge bagasje. Skråtak over nesten hele rommet, selv mor på 1,63 måtte krabbe inn og ut av seng. Utsikt til baksiden av hotellet, og gata i mellom var godt fylt opp med pratesjuke røykere og folk med "godt humør" rett utenfor nærmest hele natta..
Disse romma bør fungere som enerom!!
At været var dårlig skal dere slippe å få skylda for!
Og vi fikk heldigvis fine opplevelser både på et par av byens restauranter og golfbaner.
A.T. Hasle, Grimstad.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ATHasle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei ATHasle, tusen takk for besøket og ikke minst for tilbakemelding. Ønsker deg en fin sensommer! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Hotell ligger flott til og har lettvint parkering under hotellet. Frokost var bra. Rommene var nok klar for en renovering, men hadde en fin størrelse og utsikt. Senga var helt ok. Hadde to superior rom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, KennethP149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei KennethP149, tusen takk for besøket og for din anmeldelse. Vi står klare til å ønske deg velkommen igjen om vi får muligheten. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Topp beliggenhet, hyggelig ansatte.
Savnet innergardiner, slik at vi fikk en mellomting av bekmørkt og sol rett inn i rommet.
Savnet også hyller og skap, all bagasje måtte ligge på gulvet.
Ellers tipp topp, hyggelig sted, rett på brygga.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, BjoernHansen2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei BjoernHansen2020, tusen takk for tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har en meget bra beliggenhet på brygga i Tønsberg med umiddelbar nærhet til det meste. Hotellet i seg selv er et helt OK hotell med helt greie rom. Ble oppgradert til fin utsikt bortover brygga og vannet, men er veldig mye støy fra utestedene på kvelden (sommertid). Det kan selvsagt ikke hotellet noe for, men er ikke så god ventilasjon slik at man må ha vinduene åpne for å få luft og dermed blir det ganske bråkete på kveld/natt. Resepsjonistene var veldig hyggelige, men det gis litt dårlig info ift bassenget/bassengstidene og vi fikk ikke brukt dette pga det var for fullt. De kunne vært flinkere til å informere om tider og booking når man sjekker inn, sånn at man kanskje hadde fått mulighet. Det var en av grunnene til at vi valgte dette hotellet, og var leit å ikke få brukt det. Frokosten var helt OK mtp at det er litt spesielle tider, var en enklere buffet der man peker ut det man vil ha. Ingen problemer med å komme tilbake ved senere anledning, men da håper vi å kunne få benyttet bassenget på taket

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, TravelinGoose84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei TravelinGoose84, tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi ser frem til å få ønske dere velkommen igjen og håper dere da får plass og besøkt den flotte takterrassen og bassenget! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser