Grunnet Korona var det ikke buffet, men det er helt i orden. OK utvalg, og maten ble levert ut av betjeningen. Bra løst.
Beliggenheten er det vanskelig å slå. Hotellet ligger rett på bryggen med nærhet til det meste - veldig bra.
Vi bodde i standard dobbeltrom, og har ingenting å utsette på standarden. Veldig bra med parkering i kjelleren, og heis rett opp til rommet.
Generelt virker det som hele hotellet driftes av studenter uten den minste kunnskap eller erfaring fra hotel- og restaurantdrift. De er absolutt hyggelige, men deres manglende erfaring merkes godt i detaljene. F.eks. var det lang ventetid på maten i restauranten. Det ble servert mat som var synlig brent. I baren fikk vi servert kaffe i altfor store kopper i forhold til mengden kaffe, noe som førte til at den ble fort kald. En erfaren servitør ville avverget slike tabber. Her burde Choice-kjeden virkelig ta grep. Det hjelper lite med en fantastisk beliggenhet dersom opplevelsen av stedet trekkes ned pga. dårlig håndverk i detaljene.