Anna N
Vestlandet, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juli 2020
Hege H, AnnetQuality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. juli 2020
Hei annanesseanmelder, tusen takk for besøket og for tilbakemelding. Send oss gjerne utvidet informasjon som romnummer du hadde under oppholdet så skal vi undersøke wifi i nærheten av dette slik at vi finner eventuelt feilkilden. Send oss gjerne en mail på q.tonsberg@choice.no så skal vi følge opp dette nærmere. Ønsker deg en fin sommer videre, og håper vi får se deg igjen ved en senere anledning! :-)
0.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
    10.5 km fra Quality Hotel Tønsberg
    14.9 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Se flere hoteller i Tønsberg
    Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

I disse Corona tider skjønner jeg nazi regime i frokostsal. Det var ca 10-12 personer involvert hver morgen. Hvorfor i h..... klarer man da å servere kalde speilegg og bacon. Reklamere for bløtkokte egg som er hardkokt. I tillegg små ting som at kjøleskap på rom ikke virket og at lyset på badet kom og gikk. Dette holder ikke når man priser seg så høyt. Internet dekningen var også dårlig på rommet.
    Så ingen som vasket knapper heis, gelenderet i trappegang osv.
    På pluss siden var beliggenhet topp.

1  Takk, stigoo59
    Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei stigoo59, tusen takk for besøket og for din tilbakemelding. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

Anmeldt 25. juli 2020

Grunnet Korona var det ikke buffet, men det er helt i orden. OK utvalg, og maten ble levert ut av betjeningen. Bra løst.
    Beliggenheten er det vanskelig å slå. Hotellet ligger rett på bryggen med nærhet til det meste - veldig bra.
    Vi bodde i standard dobbeltrom, og har ingenting å utsette på standarden. Veldig bra med parkering i kjelleren, og heis rett opp til rommet.

Generelt virker det som hele hotellet driftes av studenter uten den minste kunnskap eller erfaring fra hotel- og restaurantdrift. De er absolutt hyggelige, men deres manglende erfaring merkes godt i detaljene. F.eks. var det lang ventetid på maten i restauranten. Det ble servert mat som var synlig brent. I baren fikk vi servert kaffe i altfor store kopper i forhold til mengden kaffe, noe som førte til at den ble fort kald. En erfaren servitør ville avverget slike tabber. Her burde Choice-kjeden virkelig ta grep. Det hjelper lite med en fantastisk beliggenhet dersom opplevelsen av stedet trekkes ned pga. dårlig håndverk i detaljene.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, 420kristian

Hei 420kristian, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket. Jeg tar tilbakemeldingen din vedrørende vårt personale videre internt hos oss. Dere skal selvfølgelig få en god opplevelse, og jeg beklager at vi ikke klarte det i dette tilfellet. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

Anmeldt 24. juli 2020

Vi var 2 par som hadde fått bestilt rom i Sjøboden.. Det var nettopp det det var, en bod. Romma var en tragedie!! Knøttsmå og trange!
    Vi skulle på årets norgesferie, og kunne ikke blitt mer skuffa over fasilitetene.
    Ingenting ekstra som man forventer på hotell. Døra til badet fungerte som svingdør, den dekka også dusjen. Døra var IKKE tett, så det var lite stas å gå på do..Ingen sted å legge bagasje. Skråtak over nesten hele rommet, selv mor på 1,63 måtte krabbe inn og ut av seng. Utsikt til baksiden av hotellet, og gata i mellom var godt fylt opp med pratesjuke røykere og folk med "godt humør" rett utenfor nærmest hele natta..
    Disse romma bør fungere som enerom!!
    At været var dårlig skal dere slippe å få skylda for!
    Og vi fikk heldigvis fine opplevelser både på et par av byens restauranter og golfbaner.
    A.T. Hasle, Grimstad.

Takk, ATHasle

Hei ATHasle, tusen takk for besøket og ikke minst for tilbakemelding. Ønsker deg en fin sensommer! :-)

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Hotell ligger flott til og har lettvint parkering under hotellet. Frokost var bra. Rommene var nok klar for en renovering, men hadde en fin størrelse og utsikt. Senga var helt ok. Hadde to superior rom.

1  Takk, KennethP149

Hei KennethP149, tusen takk for besøket og for din anmeldelse. Vi står klare til å ønske deg velkommen igjen om vi får muligheten. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

Anmeldt 22. juli 2020

Topp beliggenhet, hyggelig ansatte.
    Savnet innergardiner, slik at vi fikk en mellomting av bekmørkt og sol rett inn i rommet.
    Savnet også hyller og skap, all bagasje måtte ligge på gulvet.
    Ellers tipp topp, hyggelig sted, rett på brygga.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, BjoernHansen2020

Hei BjoernHansen2020, tusen takk for tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)