Knut H
Bergen, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 10. aug. 2020via mobile enheter
Hege H, AnnetQuality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. aug. 2020
Hei 439knuth, tusen takk for tilbakemelding og for at dere valgte å bo hos oss under besøket i byen. Det er hyggelig å høre at dere har hatt det fint og kost dere hos oss - vi tar selvfølgelig tilbakemeldingene på forbedringspunkter videre hos oss. Bassenget er varmet opp til 25 grader, men det kan selvfølgelig variere noe - men det skal ikke falle så langt ned som 20. Vi sjekker opp! :-) Ønsker deg en fin sensommer! :-)
0.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
15.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
16.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
Se flere hoteller i Tønsberg
Anmeldt 9. august 2020

Vår første staycation, men vi kommer nok ikke tilbake hit. Det var helt ok rom, "ytterdøra" var knirkete og vanskelig å få både opp og igjen. Siden jeg er fra Tønsberg selv, så husker jeg hvordan dette hotellet ble skrytt opp i skyene da de bygde det, og jeg har alltid sett på dette hotellet som en av de mest luksuriøse hotellene i Tønsberg. Nå hadde det tydelig blitt slitent. Savner informasjon om div covid-tiltak, som at badstua var stengt. Vi hadde lest oss fram til at man måtte booke seg tid til bassenget, men det stemte visst ikke da vi var der, da var det bare "å bruke hodet".
Spiste middag på brasserie x, god mat!
Frokosten var så der. Vi fikk flott vindusplass, og følte at ting var trygt i forhold til covid-19. Jeg synes at med noen små tiltak til så hadde de klart å løfte frokosten flere hakk, og gitt oss den luksusfølelsen vi liker når man skal kose seg på hotell.

Hyggelig personell. Har ingen direkte negative ting å si om hotellet eller overnattingen, men vi er nok litt for luksusdyr til å kose oss skikkelig her.

1  Takk, lisasG8781HO
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei lisasG8781HO, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket. Jeg ønsker deg en fin sensommer og håper selvfølgelig vi får gleden av å ønske deg/dere velkommen tilbake! Jeg tror og håper noen av våre oppgraderte rom kan imøtekomme deres ønsker? ;-) Ta gjerne kontakt med oss i forkant, så hjelper vi deg/dere med hva vi har å tilby de aktuelle datoene :-)

Anmeldt 6. august 2020

Jeg er fortvilet over standarden på Quality hotell Tønsberg. Rommet og badet var lite, det var ikke minibar/kjøleskap, senga var tydelig gammel og hard, det var bare en dvask hodepute til hver - ingen hotellpute, badet var av dårlig standard og tydelig gammelt, doringen «hoppet av» toalettet når man satt seg ned slik at låret kunne bli klemt, hele badet ble oversvømt under dusjing, det var ikke shampo eller balsam - og heller ingen plass å sette sine egne hygienesaker på i dusjen, treningsrommet var stengt - sikkert som ett smitteverntiltak (selv om landets treningsstudioer åpnet 15/6), «utsikten» fra vinduet var ut på ett skittent tak, tv’n på rommet fungerte ikke, vi fikk ikke plass til å bade i bassenget på taket hverken kvelden vi ankom eller dagen etter (det var pga. smitteverntiltak ikke lov med mer enn 50 stk. av gangen, og derfor hadde de satt opp «puljer» på 3 timer av gangen, hvorfor ikke 1 time av gangen slik at flere kunne få prøve ett av hotellets få fasiliteter? Og dessuten skulle det blitt gitt beskjed om at man må booke bassengtid ved bestilling av rom).
Ga beskjed om dette til resepsjonen, men det var visst ingenting de kunne gjøre annet enn å få noen til å se på tv’n og toalettet. Etter at noen hadde sett på toalettet fikk vi beskjed om at det ikke kunne fikses. Tv-kanaler kunne heller ikke ordnes. Hotellet var fullbooket, så vi kunne ikke bytte rom. På frokosten fant jeg et grått hår på en salamiskive, brødet var langt ifra ferskt, hun som skulle legge på frokost til oss var sur, speileggene var kalde og de hadde kun svart kaffe. Etter frokosten gikk vi på rommet, da var det noen som låste seg inn og gikk rett inn på rommet kl. 10.30 - uten å si noe eller å banke på, personen gikk fort ut igjen da h*n oppdaget at det var fortsatt gjester der. Vi skulle ligge der bare en natt, da kunne vedkommende ha venta til etter tidspunktet for utsjekk.

Synes dette var veldig trist siden vi har hatt en god opplevelse av Nordic choice hotell rett førut, og så skjer dette.

Takk, 123rai123

Hei 123rai123, tusen takk for besøket og for tilbakemelding i forbindelse med dette. Vi tar alle dine synspunkter videre hos oss og ser hva vi kan gjøre for å bedre på dette. Vi har blant annet allerede gjort endringer på tilgang til takterrassen - takk for at du melder ifra ! :-) Ønsker deg en fin sensommer! :-)

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Helt ok rom. Fint med takterasse og basseng, men litt kaldt vann. Skuffet over bråket ved frokosten, da de kunne flyttet ryddestasjonen vekk fra der man sitter og spiser. Lite hyggelig å høre på bråk under frokosten. Ok løsning på frokost pga. korona.

Takk, tomaM6741RR
Anmeldt 29. juli 2020

Fint størrelse på rommet mitt. Fin utsikt. Litt gammal stil. Eg fikk ikkje noko Wifi. Altså ferien handlar ikkje om wifi, men eg fekk ingen. Hotellromma ligg rundt eit kulturhus, og nokre kveldar var det konsertar til klokka var 22:00! Du kunne jo høyre konserten like godt som dei som satt inne i salen. Det rista og. Ikkje så veldigt bra utvalg til frukost men det gjekk fint. Bra service. Nokså bra beligenhet. Låg på Jahn Teigens plass. Det lekte og fra dusjen! Eg likte at det var mangen kanaler på tv-en!

1  Takk, annanesseanmelder
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei annanesseanmelder, tusen takk for besøket og for tilbakemelding. Send oss gjerne utvidet informasjon som romnummer du hadde under oppholdet så skal vi undersøke wifi i nærheten av dette slik at vi finner eventuelt feilkilden. Send oss gjerne en mail på q.tonsberg@choice.no så skal vi følge opp dette nærmere. Ønsker deg en fin sommer videre, og håper vi får se deg igjen ved en senere anledning! :-)

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

I disse Corona tider skjønner jeg nazi regime i frokostsal. Det var ca 10-12 personer involvert hver morgen. Hvorfor i h..... klarer man da å servere kalde speilegg og bacon. Reklamere for bløtkokte egg som er hardkokt. I tillegg små ting som at kjøleskap på rom ikke virket og at lyset på badet kom og gikk. Dette holder ikke når man priser seg så høyt. Internet dekningen var også dårlig på rommet.
Så ingen som vasket knapper heis, gelenderet i trappegang osv.
På pluss siden var beliggenhet topp.

1  Takk, stigoo59

Hei stigoo59, tusen takk for besøket og for din tilbakemelding. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)