Tingeling-19
4,0 av 5 boblerAnmeldt 23. aug. 2020via mobile enheter
Hege H, AnnetQuality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. aug. 2020
Hei Tingeling-19, tusen takk for besøket og flott tilbakemelding. Vi ser frem til å ønske deg/dere velkommen igjen! :-)
0.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
    14.9 km fra Quality Hotel Tønsberg
    15.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Se flere hoteller i Tønsberg
    Anmeldt 17. august 2020

Svært varmt rom, hvor det ikke var mulighet for å øke eller minke ventilasjon. Måtte til tider åpne inngangsdør til korridor for å få inn frisk/kald luft. Ellers god service fra ansatte, fin beliggenhet og ok utsikt fra rommet.

Dato for oppholdet: august 2020
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, Strandyy
    Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei Strandyy, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for at du valgte å bo ho oss. Ønsker deg en fin augustmåned! :-)

Anmeldt 12. august 2020

Varmt hotellrom og ingen aircondition. Lite møbler. Kun en stol. Ikke kjøleskap. På sommeren er det ganske normalt å kunne ha noe å drikke på rommet. Det er ikke godt med varm brus eller farris. Greit at det ikke er minibar, men selve kjøleskapet burde vært der. Vi kjøpte det dyreste rommet utenom suiten. Da hadde vi regnet med at noe av dette var der! Kommer ikke tilbake!

Romtips: Velg det dyreste rommet. Det har bra utsikt. Men hadde ønsket en balkong.
    1  Takk, gundajulie

Hei gundajulie, tusen takk for besøket og ikke minst for tilbakemelding. Jeg ønsker deg en fin helg! :-)

Anmeldt 12. august 2020

Vi tilbrakte 3 dager her i uke 27 og kan anbefale hotellet. Topp beliggenhet med masse spisesteder like ved. Valgte superior rom og såpass burde det være, men god lydisolasjon mot brygga hvor det er mye folk og uteliv. Velsmakende Corona frokost, bortsett fra brødet som var elendig, og god system på køer og det ble satt opp frokost også uti foajeen for å minske køene. Minus med at vi ikke ble informert om at bassenget var stengt grunnet vedlikehold under hele oppholdet, men d var en trivelig Vidar Villa konsert ved bassenget.

Romtips: bør velge superior
    2  Takk, thomasMandal

Hei Thomas, tusen takk for besøket, flott tilbakemelding og ikke minst anbefalingen! Ønsker deg en fin sensommer - vi står klare til å ønske deg velkommen tilbake om vi får muligheten! :-)

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Quality hotel Tønsberg ble valgt litt tilfeldig, men skuffet ikke. Når det er sagt så i poserte de heller ikke. Vi hadde et vanlig rom samt 1 junior suite.

Hotellrommene var litt slitne, men greie nok. Juniorsuiten kunne hatt litt mer «ekstra». Forskjellen var ikke all verdens.
    Tåler en oppgradering snart...

Svømmebassenget på taket er magisk, med unntak av at det er bikkjekaldt.
    Det var neppe over 20 grader og det holder ikke. Barna koste seg derimot, men for oss voksne orket vi ikke mer enn et par minutter.

Hotellet har flott beliggenhet midt på bryggen. Prøvde ikke restauranten, men hotellet hadde mange nærliggende restauranter. P hus i kjelleren er bra!

Frokosten ble noe kaotisk, men i Koronatid så er det vel bare å finne seg i. Frokost på konferansebord i kjedelig konferansesal holder ikke.

Enkle grep kan øke totalopplevelsen. Hotellet innfrir de ønsker man har til et hotel, men om man ønsker det lille ekstra er det nok andre hoteller å finne.

1  Takk, 439knuth

Hei 439knuth, tusen takk for tilbakemelding og for at dere valgte å bo hos oss under besøket i byen. Det er hyggelig å høre at dere har hatt det fint og kost dere hos oss - vi tar selvfølgelig tilbakemeldingene på forbedringspunkter videre hos oss. Bassenget er varmet opp til 25 grader, men det kan selvfølgelig variere noe - men det skal ikke falle så langt ned som 20. Vi sjekker opp! :-) Ønsker deg en fin sensommer! :-)

Anmeldt 9. august 2020

Vår første staycation, men vi kommer nok ikke tilbake hit. Det var helt ok rom, "ytterdøra" var knirkete og vanskelig å få både opp og igjen. Siden jeg er fra Tønsberg selv, så husker jeg hvordan dette hotellet ble skrytt opp i skyene da de bygde det, og jeg har alltid sett på dette hotellet som en av de mest luksuriøse hotellene i Tønsberg. Nå hadde det tydelig blitt slitent. Savner informasjon om div covid-tiltak, som at badstua var stengt. Vi hadde lest oss fram til at man måtte booke seg tid til bassenget, men det stemte visst ikke da vi var der, da var det bare "å bruke hodet".
    Spiste middag på brasserie x, god mat!
    Frokosten var så der. Vi fikk flott vindusplass, og følte at ting var trygt i forhold til covid-19. Jeg synes at med noen små tiltak til så hadde de klart å løfte frokosten flere hakk, og gitt oss den luksusfølelsen vi liker når man skal kose seg på hotell.

Hyggelig personell. Har ingen direkte negative ting å si om hotellet eller overnattingen, men vi er nok litt for luksusdyr til å kose oss skikkelig her.

1  Takk, lisasG8781HO

Hei lisasG8781HO, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket. Jeg ønsker deg en fin sensommer og håper selvfølgelig vi får gleden av å ønske deg/dere velkommen tilbake! Jeg tror og håper noen av våre oppgraderte rom kan imøtekomme deres ønsker? ;-) Ta gjerne kontakt med oss i forkant, så hjelper vi deg/dere med hva vi har å tilby de aktuelle datoene :-)