Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 148
Hotels.comUSD 148
FindHotelUSD 148
PricelineUSD 148
eDreamsUSD 148
HurbUSD 164
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (811)
Filtrer anmeldelser
811 resultater
Vurdering fra reisende
275
303
136
67
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
275
303
136
67
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 811 anmeldelser
Anmeldt 13. september 2020

For å ta det beste først, så er det ikke til å komme bort fra at beliggenheten er helt topp på Tønsberg Brygge. Kort vei til det aller meste i byen. Og frokosten var også over middels, med gode smitteverntiltak og godt utvalg.
Rommet trekker dessverre litt ned. Litt slitent, selv om senga var OK og det var fin TV. Ingen klimakontroll, så vidt vi kunne se og internet var dessverre ustabil og falt i perioder ut.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, TomHarald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2020

Hei TomHarald, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst takk for at du valgte å bo hos oss. Vi ønsker deg en fin uke og håper på å se deg igjen ved en senere anledning! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Opplevde at dette hotellet ikke har fokus på sine gjester, men det står jo også skrevet i informasjonen som ligger på rommene. Dette er et konferansehotell med det som ENESTE fokus. Det merket vi.
Ikke det at det er så mange konferanser for tiden pga Covid-19 men likevel har man som eneste hotell vi har besøkt i sommer( og vi har bodd på mange norske hoteller i år)
- Ingen vask/rydding av rom. Hent håndklær selv i resepsjonen hvis du må skifte... Dette kan vel i beste fall bare kalles et sparetiltak , noe som bør komme gjestene til gode, for det er ikke et smitteverntiltak- det fordrer nemlig hyppigere vask, noe som foregår på alle andre hotellkjeder selv i disse tider.

- Frokost kun til kl 10 i helgen? Helt uvanlig og helt uinteressant for de fleste ferie/fritidsgjester.

- ingen glass eller noe som helst ekstrautstyr på rommene, tom bodyvask og sjampo i en og samme beholder for å holde kosten nede? kun 2 plastglass på badet samt en ekstra pute. Greit at det er helt strippet, men da må dette også gjenspeiles i prisen.

- spurte i resepsjonen etter is og fikk beskjed at jeg kunne få kjøpe en pose m is til kr 25 men ingen bøtte til å ha den i. eller jeg kunne FORSØKE å få et glass med isbiter i baren...

Helt alvorlig, her er det mye å ta tak i.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, 772maybrittk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020

Hei 772maybrittk, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket. Vi tar dine tilbakemeldinger og synspunkter videre med oss på veien. Det er selvfølgelig trist å høre at vi ikke klarer å levere opp til det som forventes. Ønsker deg en fin høst! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

En super hotell helg i Tønsberg.
Flott beliggenhet på hotellet, noe som gjorde oppholdet nesten perfekt for vår del. Romslig rom, veldig gode senger.
Hotellet bærer preg av alder da gangene er fargeløse og kjedelige. Og man ser tydelig at slitasjen er igang. Men uansett et flott sted å bo. God frokost, god middag. Bra covid tiltak var det også her.
Blir en tur tilbake hit.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tingeling-19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Hei Tingeling-19, tusen takk for besøket og flott tilbakemelding. Vi ser frem til å ønske deg/dere velkommen igjen! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020

Svært varmt rom, hvor det ikke var mulighet for å øke eller minke ventilasjon. Måtte til tider åpne inngangsdør til korridor for å få inn frisk/kald luft. Ellers god service fra ansatte, fin beliggenhet og ok utsikt fra rommet.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Strandyy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei Strandyy, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for at du valgte å bo ho oss. Ønsker deg en fin augustmåned! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Varmt hotellrom og ingen aircondition. Lite møbler. Kun en stol. Ikke kjøleskap. På sommeren er det ganske normalt å kunne ha noe å drikke på rommet. Det er ikke godt med varm brus eller farris. Greit at det ikke er minibar, men selve kjøleskapet burde vært der. Vi kjøpte det dyreste rommet utenom suiten. Da hadde vi regnet med at noe av dette var der! Kommer ikke tilbake!

Romtips: Velg det dyreste rommet. Det har bra utsikt. Men hadde ønsket en balkong.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, gundajulie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei gundajulie, tusen takk for besøket og ikke minst for tilbakemelding. Jeg ønsker deg en fin helg! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser