kjetilk801
4,0 av 5 boblerAnmeldt 19. juni 2022via mobile enheter
Romtips: Ta med dusjhode
Hege H, OtherQuality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. juni 2022
Hei kjetilk801, tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for at du valgte å bo hos nettopp oss under ditt besøk i byen. Det er så hyggelig å høre at treningsrom og takterrasse falt i smak :-). Til tross for sparedusj så skal det være mulig å bli våt når man dusjer, det er mulig å stille på dusjhodet - kanskje stod det på minimum? Vi skal se om ikke vi kan få sjekket det opp! :-) Ønsker deg en fin sommer, og håper vi får se deg igjen neste gang du er i Tønsberg! :-)
0.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
16.5 km fra Quality Hotel Tønsberg
17.1 km fra Quality Hotel Tønsberg
Se flere hoteller i Tønsberg
Anmeldt 13. juni 2022 via mobile enheter

Bra hotell med fint rom i hovedbygningen,rent og fint overalt og hotellet ligger fint plassert i fh.til turer i distriktet,her var det også utrolig hyggelige ansatte samt veldig bra mat,vi fant bare en ting som var negativt og det var en parkeringsavgift på 270 kr døgnet.

Romtips: Kanskje unngå Peppes pizza hvis du har det travelt,ventet 45 min på pizza og en salat
Takk, Seaside08965801882
Hege H, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2022

Hei Seaside08965801882, tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for at du valgte å bo hos nettopp oss! Det gledes å høre at du hadde det fint og koste deg under oppholdet. Det finnes rimeligere alternativer til parkering, spør oss gjerne ved et eventuelt senere besøk så hjelper vi deg. Ønsker deg en fin sommer, og håper vi får se deg/dere igjen! :-)

Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Veldig bra opphold . Superbra service og kjempegod mat 😃😃. Vi bestilte kampanje pris på rom og 3-retters middag. Anbefales på det sterkeste . Frokosten er fantastisk med mye bra utvalg. Gode senger på rom også.

Takk, 855mariannt

Hei 855mariannt, tusen takk for flott tilbakemelding. Det er utrolig hyggelig å se at dere hadde et fint opphold i forbindelse med middagskampanjen, og tusen takk for anbefalingen! :-) Vi står klare til å ønske dere velkommen igjen om vi får muligheten. Takk for nå, og god sommer! :-)

Anmeldt 3. mai 2022 via mobile enheter

Flott plass midt i Tønsberg.
Dessverre er hotellet ganske slitent og har stort behov for en oppussing. Fin utsikt fra rommene ut mot brygga. God frokost, og greit treningsrom. Ikke tilrettelagt for parkering med elbil. Dyr parkering i kjelleren.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Mr_Viking1
Hege H, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2022

Hei Mr_Viking1, tusen takk for besøket og ikke minst for tilbakemelding. Så hyggelig å se at du liker beliggenheten vår, i år er det faktisk 20 år siden vi åpnet dørene våre, 8. mai 2002. Ønsker deg en fin helg, håper vi får se deg igjen! :-)

Anmeldt 25. april 2022 via mobile enheter

Det første som møter deg er resepsjonisten som var en virkelig super kar og utførte det han skulle. Vi var der som en del av et større arrangement, så når de aller fleste fikk sine rom kl 15.00 (som avtalt), er det dårlig når andre må sitte å vente i foajeen til kl 18.00 før de får rom.

Rommene var fine selv om vi var i den eldre delen over gaten fra resepsjonen, putene var som de pleier på Hotel, veldig flate.

Frokost var veldig bra og tre retters middag var god. Baren var velutstyrt og gode drinker.

Alt i alt et veldig bra opphold.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, Thor-Erik G
Hege H, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2022

Hei Thor-Erik, tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for besøket. Det er fullt forståelig at det er frustrerende når man må vente på sitt rom og "alle" andre har fått sitt - det tar vi selvfølgelig med oss videre. Hyggelig å høre at du hadde det fint og koste deg under oppholdet. Jeg håper vi får gleden av å se deg igjen! :-)

Anmeldt 20. mars 2022

Kjempehyggelig hotell med supert personale, alle var veldig hjelpsomme og imøtekommende. Målet for turen var hotellfrokost, den innfridde våre forventninger. Sentralt og deilig beliggenhet selv uten bil. Anbefales!

Dato for oppholdet: mars 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, amalieomrel
Hege H, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. april 2022

Hei Amalieomrel, tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for besøket! Det er så hyggelig å se at du hadde det fint og koste deg under oppholdet. Jeg ønsker deg en fin uke, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)