Travelling
4,0 av 5 boblerAnmeldt 5. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Hege Halvorsen, OtherQuality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. juli 2023
Hei 06329TDanitab, så hyggelig å se at dere hadde det fint og nøt oppholdet hos oss. Jeg håper vi får se dere igjen også neste gang dere har behov for overnatting i Tønsberg. Ønsker deg en fin sommer, og velkommen igjen! :-)
0.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
    14.9 km fra Quality Hotel Tønsberg
    15.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Se flere hoteller i Tønsberg
    Anmeldt 24. mars 2023

Vi er ikke så fornøyd med oppholdet her foreløpig, fordi de har sperret hdmi- inngangen, sånn at vi ikke får koblet til chromecast… dette gjør at vi ikke får sett et livsviktig og kampforberedene program. Noe som igjen gjør at vi kommer til å tape i morgen.

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, Kaja F
    Hege Halvorsen, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2023

Hei 367kajaf,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet deres hos oss - tv'ne våre har som du nevner ikke åpning for å koble til ekstern enhet via hdmi og det er beklagelig å høre at det ga dere utfordringer i forbindelse med kampforberedelsene. Vi krysser fingrene for at utfallet av kampen ble bedre enn dere fryktet! :-)

Anmeldt 20. februar 2023

Quality Hotell Tønsberg er et fantastisk hotell som virkelig imponerer på mange måter. Fra rensligheten til servicen, og alt i mellom, kan du være sikker på at du vil få en flott opplevelse når du bor her.

La oss først snakke om rensligheten. Rensligheten på hotellet er virkelig flott. Fra fellesområdene til rommene, ser alt ut til å være skinnende rent. Jeg har ingenting å utsette på dette område.

Når det kommer til servicen, er den fantastisk. Personalet ved Quality Hotell Tønsberg er utrolig hyggelige og imøtekommende, og vil gjøre alt de kan for å sikre at du har et flott opphold. Fra å gi deg anbefalinger om hva du kan gjøre i området til å hjelpe deg med å ordne transport, vil de virkelig gå den ekstra milen for deg.

Rommet mitt på hotellet var stort og komfortabelt, med en fantastisk utsikt over Tønsbergfjorden. Rommet var rent og velholdt, og jeg kunne ikke ha bedt om mer.

Når det kommer til mat, var frokosten utrolig god. Hotellet tilbyr en bredt utvalg av mat og drikke, fra ferske bakverk og pålegg til varm mat. Jeg satte virkelig pris på utvalget de hadde og det smakte helt nydelig.

Det er verdt å nevne at noen andre gjester har gitt negative anmeldelser om rensligheten og påstått at hotellet er slitt. Jeg må imidlertid si at min erfaring var helt annerledes. Hotellet virket svært rent og velholdt, og jeg følte meg komfortabel og trygg gjennom hele oppholdet.

Alt i alt, vil jeg absolutt anbefale Quality Hotell Tønsberg. Fra den fantastiske servicen til den utrolige utsikten og den deilige frokosten, er dette virkelig et flott sted å bo når du er i Tønsberg.

Dato for oppholdet: februar 2023
    Takk, larsmartinsen
    Hege Halvorsen, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2023

Hei larsmartinsen,
    Wow, for en flott tilbakemelding i forbindelse med besøket ditt hos oss - det er så hyggelig å se at du har hatt det fint hos oss <3. Tusen takk for besøket, og ikke minst anbefalingen. Jeg håper vi sees igjen! :-)

Anmeldt 19. februar 2023 via mobile enheter

Fantastisk helg med venner fra Italia.

Vi leide to rom på hotell klubben, og våre Italienske venner elsket oppholdet.

Frokosten fikk 5/5 av «Mama» og hun kan mat !

Rommene på klubben fremstår som nyrenoverte , rene og pene.

Vi anbefaler alle et opphold her :)

Dato for oppholdet: februar 2023
    Takk, Frode S

Hei Frode,
    Så hyggelig å høre at dere koste dere under deres opphold på Hotel Klubben, vi vil selvfølgelig bringe den flotte tilbakemeldingen videre til dem :-)

Ønsker deg en fin helg! :-)

Anmeldt 22. januar 2023

Enkel og ren, men kun 1 pute, 1 håndklær og lite utvalg i kiosken ved resepsjon . Bar og restaurant stengt på søndag. Ikke vinkjøp i resepsjon. Anbefaler ikke å overnatte fra Søndag til Mandag når hotellet er på sparebluss. Effektiv innsjekk.

Dato for oppholdet: januar 2023
    Takk, judith923
    Hege Halvorsen, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2023

Hei judith923, tusen takk for at du la oppholdet ditt hos oss og ikke minst takk for tilbakemelding. Vi ønsker selvfølgelig ikke at vi skal oppleves på sparebluss på søndager selv om vår a la carte restaurant er stengt. Vi ser på utvalget i L24 (kiosken i resepsjonen) slik at det er bedre utvalg der - takk for at du sier ifra :-)
    Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen neste gang du er i byen, også om det er på en søndag! :-)

Anmeldt 22. desember 2022 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet en natt i desember. Hotellet ligger flott til ved bryggene. Det er kort vei til mange spisesteder og byens shoppinggater. Vi hadde rom med flott utsikt på bryggene. Frokosten var god. Vi opplevde god service og hadde et flott opphold på hotellet.

Romtips: Parkering koster 270kr døgnet i kjelleren. Det er trimrom på hotellet.
    Dato for oppholdet: desember 2022
    Takk, Erlend1973
    Hege Halvorsen, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2023

Hei Erlend1973, så hyggelig å høre at dere hadde et flott opphold hos oss i desember. Tønsberg brygge er noe for seg selv, også på vinteren! :-) Håper vi får gleden av å se dere igjen - takk for besøket! :-)