Marianne L
Oslo, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 3. sep. 2024
Dato for oppholdet: juli 2024
Romtips: Not very helpful straff and poor customer service
Hege H, AnnetQuality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5 uker siden
Hei Marianne!

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Jeg er lei meg for å høre om problemene du hadde med betalingen og servicen i resepsjonen. Det er absolutt ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve det. Jeg vil sørge for å videreformidle til teamet vårt, så vi kan forbedre oss.

Når det gjelder bassenget, så er det beklagelig at informasjonen ikke var tydelig nok ved bestilling. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og håper du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden.

Ønsker deg en fin helg!
    14.9 km fra Quality Hotel Tønsberg
    16.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Se flere hoteller i Tønsberg
    Anmeldt 2. september 2024

var der i forbindelse med konferanse / jobb, ok hotell med hade virkelig ikke gode alternativer når detkommer til vego mat til middag eller frukost.

Dato for oppholdet: september 2024
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, Kristian N
    Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5 uker siden

Hei Kristian!

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er så fint å høre at du likte beliggenheten vår og at du fikk god service. Beklager at matalternativene ikke var helt på høyde med forventningene dine, spesielt når det gjelder veganske alternativer. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og jeg skal sørge for at den blir delt med teamet vårt. Håper vi får sjansen til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang!

Ha en strålende helg!

Anmeldt 14. august 2024 via mobile enheter

Det er alltid flott å komme til et hotell der man får inntrykk av at de ansatte trives på jobb. Når de i tillegg yter ekstra god service og ordner opp med badekar på rommet, flott utsikt og sørget for at vi kunne være med på allsang med Jahn Teigen-hits bare ved å åpne vinduet, så blir vi jo imponert! Vi var på «mimre-tur» og fikk frisket opp gode minner i selve Tønsberg, i Åsgårdstrand, ute på Ormelet og på Hvasser. Her har ingenting forandret seg på 35 år, bortsett fra at skolen vi gikk på har blitt museum og Quality hotell Oseberg har dukket opp som et lite smykke ved kanalen! Fantastisk deilig bassengområde, med gode drinker og litt snacks, mens solen varmet kropp og sjel etter aktive timer i nærområdet. Innholdsrik frokost med mye frisk frukt og gode pannekaker ga oss en perfekt start på dagene vi hadde hos dere!

Dato for oppholdet: august 2024
    Takk, losalex2233
    Hege H, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2024

Hei Atle!

Wow, tusen takk for fantastisk tilbakemelding! Det gjorde virkelig dagen vår! Det høres ut som dere har hatt en skikkelig mimretur i Tønsberg, og vi er så glade for at vi kunne være en del av det.

Det er alltid en glede å høre at våre gjester setter pris på vårt engasjerte personale, og det varmer hjertet å høre at du følte at de trives på jobb. Vi skal definitivt videreformidle din ros til dem. Og det er jo bare helt topp at dere kunne nyte Jahn Teigen-hits rett fra vinduet!

Vi er også veldig fornøyde med å høre at du likte bassengområdet vårt, drinkene og snacksen. Og ikke minst at frokosten ga dere en perfekt start på dagen - det er jo tross alt det viktigste måltidet!

Tusen takk for at du tok deg tid å gi oss en tilbakemelding! Vi håper å se deg igjen snart for flere minnerike opplevelser i Tønsberg.

Anmeldt 8. august 2024 via mobile enheter

Hotellet begynner å bli slutent ogctrenger en oppdatering etterhvert. Varmt om sommeren, da det ikke har AC. Be om ro vekk fra uteservering og tirg. Mye bråk og røyking, så åpent vi du om natten er håpløst. Ble plassert på et slikt rom først, til tross for å ha gitt beskjed om allergi og ønske lm rom lengst vekk fra dette. Men det ble ryddet opp i. Fikk istedet rom vegg i vegg med treningsrom og rett under basseng. Anbefales ikke det heller, og dette vr Superior rom vi bestilte.
    Spiste middag i hotellrestauranten og den ene av oss ble ganske dårlig om natten etter Skagentoast. Frokosten dagen etter var svært skuffende. Noen av de ansatte var helt fantastiske, andre burde ikke hatt lov til å jobbe med mennesker.
    Alt i alt helt ok. Hadde jeg betalt for oppholdet selv så hadde jeg nok valgt et av de andre hotellene.. eller reist til Larvik istedet…

Romtips: Sommeren anbefales ikke-ekstremt varmt uten AC. Be om rom vekk fra uteservering og torget, ellers kan du ikke ha vindu åpent.
    Dato for oppholdet: august 2024
    Takk, joz1979
    Hege H, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2024

Hei joz1979,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Det er viktig for oss å høre om både de gode og mindre gode opplevelsene dine hos oss.

Vi beklager at rommet du først fikk ikke svarte til forventningene dine, men er glad for at vi klarte å rydde opp i det. Vi tar med oss din tilbakemelding om varmen om sommeren og støy fra uteserveringen.

Det er leit å høre at middagen i restauranten vår ikke falt i smak, og at frokosten dagen etter var skuffende. Vi skal sørge for å gi denne tilbakemeldingen videre til kjøkkenet vårt.

Vi er veldig glade for å høre at noen av de ansatte våre var fantastiske, og vi vil sørge for å gi dem ros for det. Vi tar også til oss din tilbakemelding om de ansatte som ikke levde opp til forventningene dine.

Vi håper at vi får muligheten til å ønske deg velkommen igjen en annen gang, slik at vi kan vise oss fra en bedre side.

Ha en fin kveld!

Anmeldt 31. juli 2024

Først og fremst var rommet vi bodde på ekstremt brannfarlig om det skulle oppstå en Brann. Døren til rommet har slått seg, umulig å åpne/lukke både innenfra og utenfra uten å bruke lirk og/eller makt. Døren til baderom hadde også slått seg. I tillegg hang en downlights på badet ned fra taket i bare ledningen…
    Vi ble spurt ved ankomst om vi ønsket rengjøring dag 2. vi bekreftet dette og avtalte tidspunkt ved 1200-1300 tiden. De ankom 1120 og var ganske uhøflige. Ba dem komme igjen til avtalt tid. Sengene ble ikke oppredd. Dårlig vasket på badet. Odøren fra sluket på badet var like ille etter «renhold» som da vi ankom.

Sengene var meget gode å sove i, pg resepsjonisten meget hyggelig og informativ.

1  Takk, Hanne-Cecilie G
    Hege H, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2024

Hei Hanne-Cecilie G.,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre at opplevelsen din ikke var helt som forventet.

Vi tar virkelig dette på alvor, og det er viktig for oss å reflektere over din tilbakemelding. Det er uakseptabelt at rommet ditt var i en slik tilstand, og vi beklager at du måtte oppleve dette. Vi vil sørge for at din tilbakemelding blir gitt videre til vårt vedlikeholdsteam og rengjøringspersonale.

På den positive siden, er vi glade for å høre at du fant sengene komfortable og resepsjonisten vår hyggelig og informativ. Vi vil sørge for at denne positive tilbakemeldingen blir gitt videre til henne.

Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen igjen en annen gang også, og vise oss fra en bedre side.

Ønsker deg en fin helg!

Anmeldt 21. juli 2024 via mobile enheter

Enkelt hotell med høy pris og veldig mye støy. Anbefales ikke til vanlige folk som ønsker å sove på natta. Russebussmusikk til etter klokken 3 på natta.
    Har over 45 års erfaring som kunde på hotell mange steder i verden og aldri opplevd maken.

Romtips: Dyr parkering i kjelleren
    Takk, EivindA_12
    Hege H, Other på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2024

Hei Eivind,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre at opplevelsen din ikke var helt som forventet.

Det er uheldig å høre at du opplevde mye støy under ditt opphold hos oss, og at dette forstyrret nattesøvnen din. Dette er absolutt ikke det inntrykket vi ønsker at våre gjester skal ha av Quality Hotel Tønsberg.

Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi vil ta dette videre i teamet vårt for å se på hvordan vi kan forbedre oss.

Vi håper at vi får muligheten til å ønske deg velkommen igjen en annen gang, og vise oss fra en bedre side.