“Utmerket lunsj med utsikt over livet på brygga i Tønsberg.”
Anmeldelse av Paparazzi

Paparazzi
Vurdert som nr. 5 av 115 Restauranter i Tønsberg
Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Paparazzi for mat og vinelskere
Anmeldt 9. juni 2019

Spiste lunsj med et med vennepar under et Tønsberg besøk på Papparazi. Fin meny med akkurat passe variasjon. Vi var innom Fiskesuppe, Skagensandwich og Club Sandwich. Alt sammen smakte veldig bra og var flott anrettet, men jeg vil trekke frem Fiskesuppa som spesielt god. Prisene var kanskje litt høyere en snittet for lunsjretter, men det var en kvalitet og service det var verdt å betale litt ekstra for. Restauranten ligger på en opphøyning i forhold til brygga, og er du heldig å får vindusbord får du god oversikt over livet på brygga. Vinduene så forøvrig ut til å kunne åpnes slik at det blir luftig på en varm sommerdag. Dette stedet besøker jeg gjerne igjen.

Takk, ah2068

Anmeldt 7. juni 2019 via mobile enheter

Deilig mat. Servitøren var tilstedeværende bare til vi hadde fått maten. Etter det,- tja!! Vi fikk f.eks. ikke mulighet til å bestille kaffe etter maten. Mersalg var tydeligvis ukjent for servitøren.

Takk, RuthK657
Anmeldt 6. juni 2019 via mobile enheter

Bestandig nydelig mat her enten om det er middag eller afterwork.. hyggelig atmosfæren som vanlig og vi storkoste oss.

Takk, Bich Thao N
Anmeldt 29. mai 2019 via mobile enheter

Her går det ikke fort. Ventet en time på drikke etter to purringer ... maten kom etter 90minutter. Blåskjell var ok -men litt for salte etter vår smak. Vil nok ikke komme tilbake med det første... Her har man mye å forbedre seg på!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 786jannikeh
Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Vi fikk servert gode retter og drikke i rimelig tid, men syns betjeningen var noe uoppmerksom. Dette med under halvfulle lokaler. Pluss for lunsjtilbud til 149,-

Dato for besøk: mai 2019
Takk, TheVikingCouple

Reisende som så på Paparazzi, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Paparazzi? Del dine erfaringer!