Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt å gå på!”
Anmeldelse av Paparazzi

Paparazzi
Vurdert som nr. 4 av 90 Restauranter i Tønsberg
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Paparazzi for mat og vinelskere
Anmeldt 9. august 2020

Vi valgte suppe med kamskjell og dampede blåskjell som hovedrett. Suppa var nydelig. Det var heller ikke noe å si på blåskjellene. Det som trekker ned her, er servicen. Lenge å vente, og da vi først fikk hovedretten var det bare til en. Ble jo retta opp etter hvert, men feil er feil!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (495)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4549 av 495 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Innslag med veldig god service ned meget gode anbefalinger på vin. Ellers var det veldig lenge å vente på maten. Dårlig oppfølging fra kelneren og meget ujevn kvalitet på maten. Trist når de har gode innslag men ikke fullfører.

Dato for besøk: august 2020
Takk, HansBuchholdt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Vi hadde andebryst og creme brulee, og begge rettene var helt fantastisk gode. Betjeningen var hyggelig og serviceinnstilt. Et lite skår i gleden var den lave kveldssola som traff oss i øynene der vi satt, men solbriller fikset det. Reservasjon kan være lurt, spesielt på fredag/lørdag, da det er mye folk ute på byen. Det var skillevegger mellom flere av bordene og éngangsmeny. Vi går gjerne hit igjen neste gang vi er i Tønsberg.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Thorvild B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Her var maten top notch. Man får definitivt i henhold til hva man betaler for. Restauranten får trekk for mykt skinn på Andebrystet. Ellers var retten svært bra. De dår også litt trekk for noe slett service. Det tok lang tid før noen tok imot oss når vi ventet i inngangen, selv om de hadde mye ledig plass.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, johnnyege
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Dårlig service og uhøflig personale, da vi påpekte at det var kork i vinen og at det ikke smakte som den skulle... kom tilbake med de samme glassene og ble svært uhøflig da vi ba om nye glass og ny vin.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, monay453
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Paparazzi, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Paparazzi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din