“Anbefales”

Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Paparazzi for mat og vinelskere
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Koselig restaurant med hyggelige og oppmerksomme servitører. De beste blåskjellene jeg noen gang har smakt. Kan bare trekke dem for at friesene kunne vært sprøere. Kommer tilbake hit.

Takk, Annhg

Anmeldt 4. juli 2022

Hyggelig! Fikk bord som bestilt ute ved vindu. Hyggelig atmosfære.
Litt små ølglass 0,4. 0,5 ok. men 0,6 best på en sommer dag.
Må spise 3 retter for å bli litt mett.

Takk, h_vardd2014
Anmeldt 25. juni 2022

Bursdagsfeiring for madammen. Vi spiste 3-retters meny som var veldig bra, og med kalde bobler (cava). Bestilte vindusbord i forkant. Vår servitør var god på en travel dag med mye folk ute på Brygga. Alt i alt en fin opplevelse. Tips; husk årvåkenhet med godt isvann på varme dager, som d jo er flust av i Tønsberg.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, BjornBJacobsen
Anmeldt 23. juni 2022

Vi hadde gledet oss til å spise hvitvinsdampede blåshell servert i kremet saus. Dette ble en stor skuffelse, shellene var for lite dampet og den kremete sausen var smakløs og lignet på melk. Hvitvin kunne man ikke merke noe smak av, var nok utelatt. Mange av shellene hadde tangskjegg, noe som skal fjernes før damping.
Servitøren kom aldri til bordet for å høre om hvordan maten smakte. Da vi endelig fikk kontakt var det bare å beklage, skal gi kjøkkenet beskjed. Det skal sies at servitøren var veldig blid.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 457janerikf
Anmeldt 30. mai 2022

Super service og den beste maten. De ordnet oss ett supert bord ved vinduet selv om det var veldig fullt der. Absolutt å anbefale.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, sivs751

Reisende som så på Paparazzi, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Paparazzi? Del dine erfaringer!