“God mat og service :)”

Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Paparazzi for mat og vinelskere
Anmeldt 14. mars 2024 via mobile enheter

Har spist her sammen med kollegaer hittil 54 ganger. Alltid vært god mat og service. Meny oppdateres sesongbasert :)
Anbefaler en tur innom hvis man er i Tønsberg

Dato for besøk: mars 2024
Takk, stiga351

Anmeldt 26. februar 2024

Litt dårlige tilpassede retter for de som ikke tåler gluten, og Laktose. Bare jeg som tåler dette fikk rundstykke før maten, men min kone fikk ingenting. Service midt på treet, og alt for trangt mellom bordene

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, Sturlar Emil S
Anmeldt 30. januar 2024

After Work fra kl. 16.00 til 18.00 hver fredag er et flott alternativ med meget god mat fra bufféen.
Men musikken kan de dempe for det er som å komme på et diskotek , det er nesten umulig å høre hva andre sier som sitter ved samme bord. Det er tross alt rett etter jobb og man vil ha god mat og en god samtale . Da burde ikke musikken være hovedtema og det var ikke akkurat taffelmusikk.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, ritae716
Anmeldt 29. desember 2023

Dårlig service. Røyklukt i hele lokalet av en propanvarmer, luktet helt forferdelig. Gikk ikke an å spise maten. Syntes man ikke skulle betalt noe for dette, men det måtte vi. Uoppmerksomme servitører som brukte lang tid på alt

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Martine K
Anmeldt 10. desember 2023

Vi har vært her flere ganger, dette er andre gang vi har valgt dagens 3-retter og erfaringen denne gang var like god som forrige. Tre smakfulle retter!! Om vi skulle ønske oss noe annerledes var det litt mer tid mellom rettene. Betjeningen var hyggelige og oppmerksomme hele veien 😊

Dato for besøk: desember 2023
Takk, BirgitteG_11

Reisende som så på Paparazzi, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Paparazzi? Del dine erfaringer!