“En elendig burger, styr unna den.”
Anmeldelse av Paparazzi

Paparazzi
Vurdert som nr. 5 av 115 Restauranter i Tønsberg
Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Paparazzi for mat og vinelskere
Anmeldt 27. april 2024 via mobile enheter

En elendig burger til en stiv pris. Den dårligste resturant burgeren jeg har fått. To tynne tørre 'burgere' med et lass med løk, hvor du betalte 'mye' ekstra for chips og aioli til. Burger 255.-, chips 79, aioli 35.- ...altså 369.- for et elendig burgermåltid. Og ikke nok med det, burgeren var lunka, og chipsen var kald og måtte sendes tilbake. STYR UNNA BURGEREN.

Takk, groeseth

Anmeldt 14. april 2024

Besøkte stedet ifbm en familiesammenkomst en lørdag. Veldig hyggelig og rask betjening. Maten smakte også utmerket og særlig lam og blåskjell var definitive vinnere i vår gruppe!

En stor gruppe på nabobordet hadde vel fått i seg såpass med drikke at de hadde et tildels sjenerende støynivå, men slikt må man også tildels regne med på Tønsberg brygge i høysesongen.

• Atmosfære
Takk, SvenOSven
Anmeldt 6. april 2024

Familiemiddag 4.4.24
Nydelig mat! Vil spesiellt anbefale lam og creme brulee😊!
Hyggelig personale og fine lokaler.

Takk, Pioneer24451106803
Anmeldt 26. mars 2024

Fantastisk sted altså. Behagelig atmosfære og for en utsikt til kanalen. Helt magisk å sitte å se utover. Flott betjening og ikke minst nydelig mat, med gode råvarer. MASSE utvalg av vin på glass noe som er et stort pluss i min bok, og ikke minst et meget imponerende vinkart som er verdt å utforske. Mye bra vin som er gunstig priset om man ønsker å dele en flaske . Har vært her mange ganger og har store planer om å fortsette med det

Dato for besøk: juli 2023
    • Atmosfære
Takk, Anna-Sofie O
Anmeldt 21. mars 2024 via mobile enheter

Styr unna om du har allergier- man får veldig dårlige alternativer. Jeg har laktose intoleranse og informerte om dette. Men sa også at jeg tåler smør og alle tyler ost, laktosefri melk/fløte og vegansk «melk» dette ble vanskelig for dem og de serverte da tørre retter uten saus! Forrett var krepsehale uten saus- kjæresten min fikk en deilig skummet saus. Her kunne de brukt laktosefri fløte. Hovedretten var skrei som var fersk og nydelig men dessverre helt uten saus! De leverte også rettene veldig sent pga det ble «spesial forespørsel» og de beklager dette. Men som kompensasjon måtte vi velge to drinker fra baren selv om vi var ferdig spiste og ikke ønsket mere å drikke/spise. De kunne ikke trekke fra den ene øl og glass vin på regningen sol allerede var drukket. Beklager men her må dere bli bedre! Jeg hat tidigere vært fan av dere men da har jeg spist enkelt retter uten laktose. Denne gangen forsøkte vi oss på en fire-retter. Håper dette blir forbedret raskt! Her er det bare å kjøpe inn laktosefritt og ha gode alternativer. Vet det er mange med «samme problem» lykke til!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Maria T

Reisende som så på Paparazzi, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Paparazzi? Del dine erfaringer!