“surpert!”
Anmeldelse av Statens Park

Statens Park
Vurdert som nr. 39 av 115 Restauranter i Tønsberg
Anmeldt 19. april 2024

Vi dro for å spise brunsj og vi ble overrasket over at bortsett fra salater, supper og kjøttpålegg, var det også mulighet for varm mat og en buffet! 👀 Vi hadde en buffet og jeg kan si at alt er deilig. Salatene var annerledes med friske, livlige smaker. Jeg ville komme tilbake igjen uten å nøle. 🤗

Dato for besøk: april 2024
Takk, Paula C
Anmeldt 19. april 2024

Har vært her flere ganger nå. Det er den billigste sted du kan spise en full buffet i Tønsberg. Det koster kum 130kr for mat (varmrett, salatbar, pålegg og suppe) med både vann, te og kaffe. På fredager får mann også spise noe søt.
Anbefales 100%
Åpent mandag til fredag fra 11 til 13.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Handball C
Anmeldt 7. mars 2024

Kom her med venner for å ha lunsj fordi en venn fortalte om dette stedet og vi hadde lyst til å smake matten der. Det er en kjempe koselig sted hvor mann kan spise en buffet samme som på hotellet for kun 125 kr. Man kan forsyne seg flere ganger hvis mann ønsker. De har varmmat, suppe, pålegg og salat hver deg. Kaffe, te og vann er inkludert i prisen. Vil mann kjøpe brus, er det også mulig.
Veldig fint, nytt og koselig sted. Det beste er å komme kl.12 så de som kommer fra bedriftene rundt kantina er ferdig spist så blir det litt roligere.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Handball C

Reisende som så på Statens Park, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Statens Park? Del dine erfaringer!