Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
9
12
0
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
9
12
0
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 23 anmeldelser
Anmeldt 8. mai 2020

Furustrand Camping er en perle ved Ringshaugstranden i Tønsberg. Inneholder camping, hytter, leiligheter og restanrant. Passer utmerket til familier som kan bruke stranden og i tillegg ha kort vei inn til Tønsberg snetrum.

Romtips: Utsikt over Oslofjorden.
Dato for oppholdet: mai 2020
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, PerRosenbladBrun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2020 via mobile enheter

Lokal restaurant som har en helt ok meny, mye av det som ligger i "Tønsberg Pizza" familien - det er gode greier! Mange hyggelige gjester og imøtekommende betjening. Og veldig fine lokaler i flotte omgivelser! Anbefales for familier og folk i alle aldre som vil ha et hyggelig måltid!

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, hanspettermrt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Vi var innom Furustrand camping for å spise middag. Vi tok en tur rundt på området og fikk oss en overraskelse. For et flott sted med nydelig beliggenhet. Hyttene ser veldig fine ut på utsiden. Maten var veldig god og servicen attpåtil. Anbefaler et besøk dit.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Trinesblogg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Furustrand har utviklet seg til å bli et turistsenter med kvalitetshytter og en utmerket restaurant. Man har fjernet seg far betegnelsen Camping og satset på hytter av kvalitet. Dette er nok rette veien å gå.

Romtips: Ligger ved en lang sandstrand. Ypperlig plassering.
Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, PerRosenbladBrun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2019

Furustrand Camping i ny drakt for året. Nye hytter, stor lekeplass for barn. Flott beliggelse, hyggelig betjening og kjempegod mat i restauranten ...Sjøsiden. Verdt et besøk.. jeg skal i allefall tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Mauz51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser