Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Amatørmessig ”

Big Horn Steak House Tønsberg
Vurdert som nr. 70 av 92 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Med ønske om en god entrecôte besøkte jeg big horn. Bestilte den rare.
Så kom den. Gjennomstekt. Viste det til kelneren som tok den med seg ut. Med det resultat at kokken kom ut til bordet og skulle diskutere . Sa at den var alt for mye stekt. Motvillig tok han den med ut og skulle lage en ny. Den kom 4 min etterpå. Fin og rød inni men kjøleskapskald.
Vi ba om å få snakke med kveldens ansvarlig som kjente på siste servering IG beklaget seg. Vi trodde ikke at det ville bli bedre forberedte gang så vi forlot restauranten men måtte betale for vin og løkringene jeg hadde bestilt ekstra til entrecôte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 393oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (128)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 128 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte «share a meal» med flere typer kjøtt. Maten kom raskt, men servitøren mistet et stort kjøttstykke på bordet da maten ble servert. Vi sa at vi ønsket å få et nytt stykke. Det ble sagt at det skulle ordnes og kjøttstykket ble ryddet vekk. Etter litt tid uten å få nytt kjøtt forklarte vi situasjonen til en annen servitør. Igjen ble vi forklart at det skulle ordnes opp i.
Det ble aldri ordnet opp.

Det ble også kjøpt Cæsarsalat. Den skulle i følge menyen serveres med romanosalat. Den kom med en mixsalat, som ikke inneholdt romano i det hele tatt. Ikke verdt pengene.

Bakt potet kom med alt for lite(liten teskje) kryddersmør, og de tar betalt for ekstra.

Maten smakte greit, men er grovt overpriset. Ikke anbefalt.
Dårlig service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, marlisa24
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Satt å ventet 40 minutter for å få bestille, da hadde vi allerede purret på de, men kom ikke likevel.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, monad634
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og veldig hyggelig betjening
Maten var som lovet veldig god og promfritten var sprø og god. Kan kun anbefale dette sted selv på en regn værs dag i sommeren kommer man i godt hurmør

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 379jesper_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Med en kone som ville ha spear ribs, var valget naturlig. Pga corona noe mindre kapasitet inne og satt ute, som var utmerket, tross litt truende vær. Valget var som nevnt spelar ribs for kona. Rikelig porsjon. Mens jeg spise Meksikansk pepperstek. Utmerket kjøtt og stekt etter spesifikasjonene. Men litt traust, men slik er opplegget i Big Horn kjeden. Nan får det man bestiller og med god kvalitet, men litt kjedelig. Uteplassen var fin og vår kvinnelige kelner var blid, hyggelig, flink.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Big Horn Steak House Tønsberg, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Big Horn Steak House Tønsberg? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din