Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Taj Mahal

Taj Mahal
Vurdert som nr. 8 av 92 Restauranter i Tønsberg
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Overraskende god indisk mat og hyggelig betjening i sentrum av Tønsberg. Vel verdt et besøk +++++

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, HenkeJT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (173)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 173 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Alltid fantastisk god mat. Har spist her eller hentet take away i mange år- aldri blitt skuffet. Anbefales på det sterkeste enten du er glad i indisk mat, eller vil prøve det for første gang.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, nor123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020

Deilig indisk mat i en gammel koselig restaurant. Hyggelig og personlig service. Prisene er rimelige og porsjoner rause. Beliggenheten er ikke så bra, men maten gjør at vi kommer tilbake.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hanserik1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Synes det var en god meny. Maten smakte fortreffelig. Service var veldig bra. lett tilgjengelig i bybildet gode parkeringsmulifheter

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 667oddvarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2020 via mobile enheter

Veldig uformelt. Servitørene går i joggebukse i fleecejakke. Men hyggelige og imøtekommende. Maten er også helt ok.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, MikaelB897
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taj Mahal, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Taj Mahal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din