Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og mye mat.”
Anmeldelse av Taj Mahal

Taj Mahal
Vurdert som nr. 8 av 90 Restauranter i Tønsberg
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og mye mat. Vi var storfamilie fra 15-66 år og alle var skjønt enige om at det var et særdeles godt måltid. Vi spiste flere forskjellige retter og alle var fornøyde.

Dato for besøk: august 2020
Takk, lindasW6124RW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (173)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 173 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020

Det er første gang jeg er i Tønsberg. Vi valgte å spise indisk og det angrer vi ikke på. Jeg bestilte butter kylling,sønn min tikka masala. Fantastisk gode nan brød. Rask severing.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LiseE144
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Spiste kjempegod biff tikka. Store porsjoner, ekstremt møre kjøttstykker og god smak. Korma med kylling var også god. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 757trineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Vi venta over en time på maten Så lite til personalet som tilsynelatende var mest opptatt av takeawaykundene sine Maten var sånn midt på treet

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Novegreen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Overraskende god indisk mat og hyggelig betjening i sentrum av Tønsberg. Vel verdt et besøk +++++

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, HenkeJT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taj Mahal, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Taj Mahal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din