Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna...”
Anmeldelse av Bamboo Garden

Bamboo Garden
Vurdert som nr. 27 av 91 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Maten her var rett og slett ikke god...sausen smakte vondt. Kjøttet hadde rar ettersmak og grønnsakene var heller ikke gode...bambusskuddene var helt myke og gassene.. merkelig konsistens. Kjemperekene i retten var heller ikke gode. Ble utrolig skuffet her. Vi bestilte innbakt kylling til ungdommene...disse smakte rett og slett gammel frityrolje... damen som jobbet der kom og spurte om maten var god. Vi så nei og hun sa ok og gikk videre. Da vi skulle betale så jeg ifra igjen om at maten ikke var god og hun unnskyldte seg overhode ikke. Kunne gitt tilbud om kaffe eller noe sånt men nei da...skal aldri spise der igjen for og si det sånn. Vi måtte dra på McDonalds etterpå..

Dato for besøk: januar 2019
Takk, LindaG4694
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 40 anmeldelser

Anmeldt 15. oktober 2018

Spiser ofte her eller henter maten med hjem. Jeg elsker denne kinamaten og syns at servicen er veldig god. Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Road376087
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme hit. Hyggelig betjening og smakfull mat. Ikke all kinamat smaker likt om du har besøkt dette stedet. Prisgunstig er det også. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Per B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2017 via mobile enheter

Gode retter med romslige porsjoner. Betjeningen er hyggelig og lokalet veldig kinesisk slik en er vant til å se en kinarestaurant.
Besøkes gjerne igjen.

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, Per B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2017

Liten restaurant, lite toalett,men alt er rent. Hyggelig personal. Maten er smaksrik, og god. Den er en fulltreffer hver gang. Vin menyen er enkel, men helt grei. En middag og et glass vin kr 250.- gjennomsnittelig. Restauranten ligger tilbaketrukket i byen, men populær for god mat og priser. Selv spiser jeg der meget ofte. Ta med familien ,anbefales.

Dato for besøk: mars 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, torunnl716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bamboo Garden, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Bamboo Garden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din