Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat - elendig service”
Anmeldelse av Cafe Babels

Cafe Babels
Vurdert som nr. 18 av 92 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020

Har spist lunsj her ved tre anledninger i juli 2020 siden vi bodde like ved. Maten har vært Delikat å se på og svært god alle ganger, men servicen er langt under pari. Jentene som jobber der virker helt uintr i kundene sine, de slenger bare flasken med drikke på disken, tilbyr ikke glass, glass må man spørre etter. Man får teen servert uten t-skje eller fat til å legge teposen på når den har trukket ferdig. Bestikk serveres innrullet i papirservietter, servietten har vært våt og ekkel for alle gjestene alle tre gangene! En gang manglet retten en av hovedingrediensene, da denne ble etterspurt gikk servitøren og spurte kokken. Svaret kom fem minutter senere: «Kokken glemte denne ingrediensen, håper det er greit.» Og så følte servitøren seg ferdig med den saken. Min søster har også vært innom i sommer og hadde samme opplevelse. Servitører som ikke er intr i kundene sine, lav kompetanse og høy grad av likegyldighet. Maten de serverer på Babels fortjener bedre!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, LissG1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 64 anmeldelser

Anmeldt 31. mai 2020

Koselig cafe med byens beste club sandwich. Godt utvalg av kaffe, kaker og lunch retter. Var nok bedre før med andre eiere, men maten er stadig bra. Rolig og behagelig tempo.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hanserik1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2020

Maten var grei. Kyllingsandwich. Servicen var dårlig. Vi spurte etter vann, bestikk og svaret var bare at det er der borte. Lite interessert i kundene. Enda det var få mennesker der.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, NinaR1919
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2019 via mobile enheter

Var her på en lørdag. Vi bestilte mat kl. 14.10 og fikk ikke maten før nærmere kl. 15.20, samt at en bestilling hadde falt bort så kun 2 av 4 stk fikk mat samtidig. De andre måtte vente ytterligere 15 min på sin rett. Anbefaler ikke å gå hit på en lørdag!

Dato for besøk: november 2019
Takk, idaelisee2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

Suppen til kr 139,- hadde god smak, men hadde veldig tynn konsistens. Det burde vært brukt mindre av vannet etter blomkålen. Et grønt, lite dryss med bladgrønt hadde gjort seg.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, trondo685
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Babels, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Cafe Babels? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din