Spiste kylling og foccacia med karrysaus og mango Veldig god mat og kjapp service Kommer helt klart igjen
4–8 av 65 anmeldelser
Har spist lunsj her ved tre anledninger i juli 2020 siden vi bodde like ved. Maten har vært Delikat å se på og svært god alle ganger, men servicen er langt under pari. Jentene som jobber der virker helt uintr i kundene sine, de slenger bare flasken med drikke på disken, tilbyr ikke glass, glass må man spørre etter. Man får teen servert uten t-skje eller fat til å legge teposen på når den har trukket ferdig. Bestikk serveres innrullet i papirservietter, servietten har vært våt og ekkel for alle gjestene alle tre gangene! En gang manglet retten en av hovedingrediensene, da denne ble etterspurt gikk servitøren og spurte kokken. Svaret kom fem minutter senere: «Kokken glemte denne ingrediensen, håper det er greit.» Og så følte servitøren seg ferdig med den saken. Min søster har også vært innom i sommer og hadde samme opplevelse. Servitører som ikke er intr i kundene sine, lav kompetanse og høy grad av likegyldighet. Maten de serverer på Babels fortjener bedre!
Koselig cafe med byens beste club sandwich. Godt utvalg av kaffe, kaker og lunch retter. Var nok bedre før med andre eiere, men maten er stadig bra. Rolig og behagelig tempo.
Maten var grei. Kyllingsandwich. Servicen var dårlig. Vi spurte etter vann, bestikk og svaret var bare at det er der borte. Lite interessert i kundene. Enda det var få mennesker der.
Var her på en lørdag. Vi bestilte mat kl. 14.10 og fikk ikke maten før nærmere kl. 15.20, samt at en bestilling hadde falt bort så kun 2 av 4 stk fikk mat samtidig. De andre måtte vente ytterligere 15 min på sin rett. Anbefaler ikke å gå hit på en lørdag!