Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fuglereservatet, gullkronene

Vakker, nydelig , rolig tursti for alle. Mai er fantastisk når blomstene og fuglene kommer til... les mer

Anmeldt 8. desember 2015
torunnl716
,
Tønsberg, Norge
Flott opplevelse for alle

Hadde med meg barn og barnebarn på turen fra fuglevika ti hella. Flotte stier gjennom skogen og... les mer

Anmeldt 12. august 2015
joachimf2014
,
Nøtterøy, Norge
via mobile enheter
Les alle 12 anmeldelsene
  
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
7
4
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
4
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 12 anmeldelser
Anmeldt 8. desember 2015

Vakker, nydelig , rolig tursti for alle. Mai er fantastisk når blomstene og fuglene kommer til liv. Rolig tur i fuglereservatet , lytte til fugler er en nydelig opplevelse der den går langs Tønsberfjorden. Her kan en jogge, lufte hunde i bånd, gå tur med barn og barnebarb, ev, komme seg frem i rullestol. Fuglereservatet har et lite hus hvor de informerer om fugletrekkene og selger vafler og kaffe en gang iblandt. Benker er satt ut så en kan nyte sitt mebrakte. Fugletårnet gir god utsikt over reservatet. Ta med kikkert. Gullkronene er eventyrlige om våren, hvor hvitveisen dekker jordbunn og løvet på trærne spretter, men dessværre er det en veldig traffikert vei i mellom kronene og reservatet. Turen i seg selv varer en til to timer, det kommer an på dere. I Tønsberg er dette mitt favorittsted hvor kropp og hode får en behagelig reise. På brygga er turistkontor hvor vi kan få mange opplysninger om alle de flotte stiene våre. Anbefales. God tur ☕️

Dato for opplevelse: juni 2015
Takk, torunnl716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2015 via mobile enheter

Hadde med meg barn og barnebarn på turen fra fuglevika ti hella. Flotte stier gjennom skogen og ved vannet. Hadde parkert en bil ved hella for tilbaketuren. Brukte ca 2 timer. Hadde med niste så det ble en fin tur for småjentene.

Dato for opplevelse: juni 2015
1  Takk, joachimf2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2015

Tenvik og Tokenes er svært idylliske steder. Kyststien som starter ved den store parkeringsplassen på Tenvik og går til Tokenes er derfor vel verdt et besøk. Selve stien er lite tilrettelagt og delvis kupert og glatt, men gir en vakker utsikt. Fra Tokeneskilen går den bratt oppover og inn i en skog der du ikke lenger har utsikt til sjøen. Stien kommer ned til fjorden igjen helt sør på øya ved idylliske Fuglevika ikke langt fra Vrengen bru. Stien er med andre ord en kyststi bare mellom Tenvik og Tokenes.

Dato for opplevelse: juli 2015
1  Takk, Geivi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2015

Her kan alle nyte friluftslivet, sjølufta og gå så langt man orker eller har tid til i sitt eget tempo.

Dato for opplevelse: april 2015
Takk, Kristin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2014

Vel verdt en tur. Klatre opp i fugletårnet og nyt usikten. Flotte stier. Har du lyst, kryss veien (semslinna) og ta en tur opp i skogene ved Jarlsberg gård, lille og store Gullkrona. Her finner du fantastisk skog (edelløv), nydelige stier og gravhauger. Området er fredet som naturreservat. Det henger også et par husker på en topp inni der som du kan sette deg på, slenge deg ut å hvine av fryd :)

Dato for opplevelse: august 2014
Takk, 682Hilde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser