“God mat og en hyggelig restaurant”
Anmeldelse av Redningen v/sjøen

Redningen v/sjøen
Vurdert som nr. 32 av 117 Restauranter i Tønsberg
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 17. juli 2020

Vi liker godt denne restauranten og har spist her ofte. Pizzaen er veldig god og betjeningen er veldig hyggelig. Man kan spille yatzy også, ihvertfall utenom Korona tider hehe

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, AST81

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Et spisested med seriøse korona tiltak. Store porsjoner med smakfulle retter. Vi var i et følge som hadde ulike valg. Hvalbiff er det ikke ofte en får servert. Nydelig saus, men på minussiden kunne bok biffen vært noe mer stekt uten at den bille blitt ødelagt.
Enkelt å parkere både med billig båtm

1  Takk, Per B
Anmeldt 17. desember 2019

Hvis du vil ha ribbe som er så feit at når du har fjernet det som ikke er spiselig, blir det ikke noe igjen, dra på Redningen. Gjerrige porsjoner og ikke mottagelig for klager! NEI, sånn skal en ikke drive spisested.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Johnsen2014
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Pizzaen var grei, amerikansk type. Hyggelig atmosfære. God service fra personalet, men noe opptatt med andre ting. Prisene er fornuftige. Hyggelig at de klarer å holde det gående ute på Vallø.

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, bjornness
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Vi måtte bestille ved å stå i kø, det var litt ukoselig og tok litt tid. Ellers var maten god og den kom relativt fort etter at vi hadde bestilt.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Trine Øfsti B

Reisende som så på Redningen v/sjøen, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Redningen v/sjøen? Del dine erfaringer!