Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste thai mat!”
Anmeldelse av Sawatdee Thai Restaurant

Sawatdee Thai Restaurant
Vurdert som nr. 11 av 93 Restauranter i Tønsberg
Prisklasse: USD 11 - USD 38
Kjøkken: Thai
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Veldig god thai mat! Super service og koselig sted. Anbefales sterkt. Bestilte mix meny og nr 20. Veldig god mat. Hyggelig sted

Dato for besøk: november 2018
Takk, Bjørnar O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (150)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 150 anmeldelser

Anmeldt 25. oktober 2018

Vi tok en spontantur ut for å spise og valget falt på denne Thai restauranten i Tønsberg sentrum. Lokalet ligger fint til i gangavstand fra brygga, torget og togstasjon. Personalet var utrolig hyggelige og hjelpsomme i valg av mat. Selve måltidet var en fantastisk smak av Thailand. Thaimat som smaker som om den skulle vært servert i Thailand.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knut O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Vi har vært i Thailand flere ganger, og det var derfor en god opplevelse å komme over denne restauranten og gjenoppleve den gode maten. Maten står helt klart i stil med hva som kan forventes av en typisk god thailandsk rett. Hyggelig og intim spiseplass innredet på "thailandsk vis". Ingenting å utsette på servicen, veldig hyggelig og observant betjening. Kommer mer enn gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 159marleneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2018

På en glovarm julidag var det deilig å sette seg i skyggen utendørs hos Sawatdee. Rask service, hyggelig betjening, koselige lokaler inne og meget god mat. Rikholdig meny,- noe for enhver smak. Behagelige priser.
Terningkast (sterk) 5

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bjalau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018

Var innom her med ett annet par. Fikk plass i annen etasje, noe som var greit for oss. Hyggelig plass. Kjapp servering av hyggelig betjening. Ligger ganske sentralt i byen, noe som var viktig for oss. Vin var litt varm, men maten var god. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BjornMa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sawatdee Thai Restaurant, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Sawatdee Thai Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.