“Beste thai restauranten i Norge”
Anmeldelse av Sawatdee Thai Restaurant - STENGT

Sawatdee Thai Restaurant
Kjøkken: Thai
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Vi har vært på mange thai restauranter rundt om i Norge, og kan helt ærlig si at dette er den beste vi har vært på. Maten var utrolig god med gode ferskvarer. Hyggelig atmosfære og hyggelige servitører. Absolutt verdt et besøk dersom man er i Tønsberg. Anbefaler på det sterkeste!!

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, geniustm3

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Utrolig bra Service. Det merkes at dette er noe de kan! Maten var utrolig bra. Lite ventetid. Vi kommer tilbake 👍

Dato for besøk: november 2018
Takk, philipt_rnqvistl
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Veldig god thai mat! Super service og koselig sted. Anbefales sterkt. Bestilte mix meny og nr 20. Veldig god mat. Hyggelig sted

Dato for besøk: november 2018
Takk, Bjørnar O
Anmeldt 25. oktober 2018

Vi tok en spontantur ut for å spise og valget falt på denne Thai restauranten i Tønsberg sentrum. Lokalet ligger fint til i gangavstand fra brygga, torget og togstasjon. Personalet var utrolig hyggelige og hjelpsomme i valg av mat. Selve måltidet var en fantastisk smak av Thailand. Thaimat som smaker som om den skulle vært servert i Thailand.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Knut O
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Vi har vært i Thailand flere ganger, og det var derfor en god opplevelse å komme over denne restauranten og gjenoppleve den gode maten. Maten står helt klart i stil med hva som kan forventes av en typisk god thailandsk rett. Hyggelig og intim spiseplass innredet på "thailandsk vis". Ingenting å utsette på servicen, veldig hyggelig og observant betjening. Kommer mer enn gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 159marleneb