Den aller beste sushien i Tønsberg soleklart! Har bestilt mange ganger der og det er like bra hver gang
15–19 av 118 anmeldelser
Konge sushi, rask levering, passe biter og høy kvalitet. Det er her jeg handler sushi oftest! Spesielt Scampi Tempura Maki og Laks nigiri er veldig gode her.
Litt ventetid på lørdagskvelden. Men som vanlig nydelig sushi! Vært å vente på! Bestilte meny og litt fritert i tillegg. Snaddermat!
Kjøpte diverse sushi, og alt smakte veldig bra! Hyggelig betjening og raskt levert.
Stikker nok innom igjen neste gang vi er i Tønsberg.
Har alltid vært fornøyd med våre bestillinger fra Panda Wok, desto større ble skuffelsen da vi kom ut i båten med to menyer og skulle kose oss med sushi. Nigribitene var gode, det var ikke makirullene. De var kjempetørre og av 16 ble faktisk 10 kastet(!) Her er forbedringspotensiale! Vet ikke om vi bestiller en gang til🤨