“Supergod burger og god service”
Anmeldelse av Kverneriet Tonsberg

Kverneriet Tonsberg
Vurdert som nr. 1 av 115 Restauranter i Tønsberg
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 11. juni 2019

4 voksne, hadde bestilt bord, under håndball-cup-helg. Veldig hyggelig service både på tlf ved booking av bord og når vi var der. Utrolig god mat, ingenting å utsette. Topp kvalitet på kjøttet og tilbehøret. Anbefales. Eneste som er synd er at restauranten ligger på skyggesiden ved middagstid/kvelden.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, metannika
Oscar M, Kundansvarig på Kverneriet Tonsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2019

Hej!

Tusen tack för en fin recension.
Det är mycket glädjande läsning att se ni var nöjda med mat och service vid ert senaste besök.
Tveka inte att komma inom vid nästa handbolls-cup helg.

Du får ha en toppen dag!

Anmeldt 5. juni 2019

Hyggelig restaurant ved sjøen vi a vis Tønsberg brygge på Nøtterøy/ Kaldnes siden som lager fantastiske burgere og MYE godt hjemmelagd tilbehør. Hyggelig personale også. Definitivt et sted å gå dersom en har lyst på skikkelig kosemat. 👍👍

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Sidsel L
Oscar M, Kundansvarig på Kverneriet Tonsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2019

Hej Sidsel!

Det är väldigt glädjande för oss att se du var nöjd med maten.
Våra kockar jobbar dagligen hårt med att producera dessa rätterna.
Detta ska vi föra vidare till dem!

Att personalen var hyggelig är såklart också mycket kul att höra.
Ni är hjärtligt välkomna till oss vid framtida anledningar.

Mvh Oscar

Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, har vært her flere ganger, og kommer tilbake for maten. Men dessverre tidvis dårlig service.
4 for mat

Dato for besøk: juni 2019
Takk, norwegianbeard

Hej!

Tusen tack för att du tog dig tid och skriva till oss.
Det är väldigt glädjande att höra du var nöjd med maten.
Men också trist att höra servicen inte var på topp, detta är något som vi jobbar aktivt med.
Så kontakta mig gärna på oscar@kverneriet.com med synpunkter på vad vi kunde gjort bättre denna dagen.

Mvh Oscar

Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Kjempe god mat. Like bra mat hver gang. Reiser i en time for å spise her, så det sier sitt:) god mat og god service. Anbefales.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, jeawike
KateB4415, Kundeansvarlig på Kverneriet Tonsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2019

Kjære Expedition753601,

Tusen takk for en så hyggelig anmeldelse! Du resiser en time for å spise hos oss sier du? Wow, betyr utrolig mye for oss! Vi setter stor pris på at du skryter av maten og servicen vår. Tusen takk! Vi gleder oss til du kommer på besøk igjen :-)

Vennlig hilsen Kate

Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Av en eller annen grunn var de tomme for burgerbrød.
Det er i seg selv en god prestasjon når de fremstår som en burgerrestaurant. Jeg ble informert om dette på forhånd, men bestilte allikevel en burger.
Ble imidlertid overasket da jeg skulle betale, og de forlangte full pris for en rett som manglet noe vesentlig.
Det var ingen stor sak, så jeg betalte full pris selv om jeg synes det er på kanten.
Til drikke bestilte jeg en fatøl som ikke var riktig temperert(for varm).
Bestilte deretter en Færder lager på flaske som hadde riktig temperatur og som smakte godt.
Er Kverneriet oppskrytt eller hadde de bare en dårlig dag???

Dato for besøk: april 2019
Takk, O1807MSjohnt

Hei MSjohnt,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi er veldig lei for å se at du hadde en skuffende opplevelse hos oss. Den dagen vi gikk tomme for brød hadde vi rett og slett ikke sett for oss at vi skulle få så mye å gjøre som det vi gjorde. I følge budsjett fra tidligere år og resten av uken ble vi overrasket over hvor fullt det var allerede fra åpning. Vi så oss nødt til å holde av burgerbrød til de som hadde reservert bord, og da gikk vi tom for brød til drop-in bord rundt klokken 18-19. Dette skal selvsagt aldri skje, men når det først skjer så er det veldig kjedelig for alle. Dette tar vi lærdom av til senere, slik at vi unngår det i fremtiden.

Angående betalingen, så informerte vi alle gjester i døren om situasjonen slik at dere kunne velge å spise noe annet fra menyen eller likevel bestille burger uten brød. Hadde vi endret prisen så ville vi gitt beskjed om dette også på forhånd. Vi fikk ingen andre spørsmål angående prisen denne kvelden, men vi ga deg tilbudet om å slå av 50kr på burgeren ettersom du ikke var enig i å betale fullpris. Det takket du da nei til og betalte heller fullpris.

Fatøl skal selvsagt være kaldt, og vi skjekker temperaturen på den hver dag for å se at alt er som det skal. Her kan det ha skjedd en forandring under service som vi ikke merket. Det beklager vi. På den andre siden er vi glad for å høre at du var fornøyd med færder ølet!

Vi kan vel konkludere i at flere ting ikke gikk helt på skinner dagen du spiste hos oss. Det er utrolig synd, da du sitter igjen med et dårlig inntrykk. Send meg gjerne en mail til kate@kverneriet.com så ser vi på kompensasjon sammen da vi ønsker deg som gjest i fremtiden. Håper å høre fra deg!

Med vennlig hilsen Kate

Reisende som så på Kverneriet Tonsberg, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Kverneriet Tonsberg? Del dine erfaringer!