Tidligere fornøyd.
Selvutnevnt stamgjest men det er tydelig at pandemien rammer kverning hardere enn de sier. Treg og skuffende uoppmerksomme ansatte. Måtte ved flere anledninger gå inn og bestille mat og drikke, da ansatte var opptatt med mobil og hverandre. Etter 25 minutter ventetid ga vi opp håpet om service og bestilte i baren. Aldri har vi fått så dårlig service og opplevd å være så mye til bry for de ansatte. Maten var grei men mengden oppvask var tydeligvis for mye til å orke. Det tok 45 minutter fra første asjett forsvant til siste bolle var tatt. Hvor er den gode servicen , de flinke servitørene og den imponerende maten? Dette var skuffende. Og ikke første gang. Vi var flere bord som savnet både mer drikke, bestilling av mat og service. Nabobordet har i skrivende stund sittet 47 minutter uten å få bestilt og servitøren er både frekk og uprofesjonell. Nei , her burde dere få tilbake standarden som tydelig har forsvunnet og ansatte som liker yrket og er stolte i yrket. Fordi dette blir siste gang jeg bruker penger her. Etter 4 trofaste år. Skuffende.