“God og saftig burger”

Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 13. september 2020

Koselig restaurant på Kadlnes, rett på motasatt side av Brygga. Bare å spasere over gangbrua, så ligger restauranten i enden av denne.
Et godt utvalg av burgere og en veldig rikholdig drikke-meny med bl.a en haug med øl-sorter.
Burgeren var saftig og god, men manglet kanskje det aller siste for å gi top-score. Relativt dyr restaurant

2  Takk, TomHarald

Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Tidligere fornøyd.
Selvutnevnt stamgjest men det er tydelig at pandemien rammer kverning hardere enn de sier. Treg og skuffende uoppmerksomme ansatte. Måtte ved flere anledninger gå inn og bestille mat og drikke, da ansatte var opptatt med mobil og hverandre. Etter 25 minutter ventetid ga vi opp håpet om service og bestilte i baren. Aldri har vi fått så dårlig service og opplevd å være så mye til bry for de ansatte. Maten var grei men mengden oppvask var tydeligvis for mye til å orke. Det tok 45 minutter fra første asjett forsvant til siste bolle var tatt. Hvor er den gode servicen , de flinke servitørene og den imponerende maten? Dette var skuffende. Og ikke første gang. Vi var flere bord som savnet både mer drikke, bestilling av mat og service. Nabobordet har i skrivende stund sittet 47 minutter uten å få bestilt og servitøren er både frekk og uprofesjonell. Nei , her burde dere få tilbake standarden som tydelig har forsvunnet og ansatte som liker yrket og er stolte i yrket. Fordi dette blir siste gang jeg bruker penger her. Etter 4 trofaste år. Skuffende.

Takk, mariannehansen89
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Fikk servert en meget saftig og smakfull burger med gode fries og aioli til. Også veldig gode drinker! Anbefales virkelig😄

Takk, CathrineD88
Anmeldt 13. august 2020

Vi spiste to forskjellige burgere med fries, Velsmakende begge. Topp service. En hyggelig lunch, Fint vær så vi satt ute og koste oss over utsikten og brygga på den andre siden av elven.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Pål G
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Veldig gode burgere! Proff servering og oppfølging fra servitør. Gode anbefalinger på tilbehør og ekstra til maten. Godt valg på drikke.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Road51822069298

Reisende som så på Kverneriet Tonsberg, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Kverneriet Tonsberg? Del dine erfaringer!