Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Liten meny, OK mat, men stive priser!”
Anmeldelse av Brasserie X

Brasserie X
Vurdert som nr. 40 av 91 Restauranter i Tønsberg
Kjøkken: Europeisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. desember 2018

Be om å få sitte langt vekk fra inngangen, det trekker veldig når det er kaldt ute! Hvorfor ikke en luftsluse? Prisene er i høyeste lager, men maten er OK, men ikke mer. Vinkartet er bra, men ikke prisene!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Odd M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Hotellsjef på Brasserie X, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2019

Hei Odd M.,
Tusen takk for tilbakemelding i forbindelse med ditt restaurantbesøk hos oss. Beklager sent svar på denne, men bedre sent enn aldri? :-/
Det er selvfølgelig trist å høre at vi ikke leverer bedre enn midt på treet og vi vil ta dette med oss videre på veien. Med de store vinduene og fantastisk utsikt mot bryggen er det dessverre slik at noen ganger ønsker også kulden å komme inn for å ta en titt, og da går det utover oss som allerede er på innsiden. Vi prøver å dressere den, men det er jammen ikke lett ;-) Ønsker deg en fin dag og håper vi får se deg igjen! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 39 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Jeg og min datter var ute i anledning min bursdag og havnet på Brasserie X da vi ikke hadde bestilt bord noe sted og det var fullt mange steder på brygga.
Her fant vi bord og bestemte oss for fiskesuppe og Domata salata. Fiskesuppen serveres i liten og stor porsjon. Jeg hadde tenkt å bestille stor, men glemte å nevne det, syns dog kelneren burde spurt om hva jeg ønsket. Litt skuffet over dette, men det er selvfølgelig bedre at man serverer liten enn stor når intet er avtalt.
Ønsket så et glass hvitvin til suppen og en prosecco som aperitiff. Der sitter vi i solsteken og jeg får servert begge glassene samtidig. Da jeg kommenterer dette går jeg bare høre at maten kommer snart og at han har fått beskjed om å gjøre det sånn. Dette holder ikke. Det tok riktignok bare 10 min til maten kom, men jeg ville satt pris på å nyte ett og ett glass, og i solsteken blir et glass hvitvin fort varmt.
Fiskesuppen var forøvrig god, men jeg savnet det lille ekstra.
Tomatsalaten til min datter inneholdt flere elementer. Noen gode og noen mindre gode. Mozarellaen var av tragisk kvalitet. Den dårligste mozarellaen du får kjøpt i butikken er bedre enn denne. Aiolien som ble servert ved siden av trakk opp. Resten var greit nok.
Til dessert tok vi Creme brulee og ostekake. Creme bruleen var helt utmerket! Ostekaken derimot svarte ikke helt til forventningene.
Alt i alt er det nok ikke et sted vi har lyst til å besøke igjen for å spise. Det som er positivt er at man kan velge om man vil spise eller bare ta et glass. Det så heller ikke ut som det var mange reserverte bord, man kunne bare gå og sette seg der det var ledig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Induben
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Hotellsjef på Brasserie X, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018

Hei Ingunn T.,

Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor.

Her har vi litt å ta tak i før vi også kan si oss fornøyd med besøket ditt hos oss, og det vil vi selvfølgelig ta videre med oss på veien.

Når man bestiller aperitiff og drikke til maten skal det selvfølgelig ikke komme samlet slik som du opplevde, og vi beklager at dette ble gjort i ditt tilfelle. Vi vil gå igjennom instruksen med våre ansatte slik at vi kvalitetssikrer at dette ikke skjer igjen.

Vi tar din tilbakemelding vedrørende mat og drikke videre internt hos oss slik at vi kan bedre på det som ikke var bra og fortsette med det som vi leverte på. Veldig hyggelig å høre at vår Creme Brûlée falt i smak :)

Vi håper selvfølgelig du vil gi oss en ny mulighet til å vise at dette ikke er slik det er hos oss.

Ønsker deg en fin uke! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Mange vil ut og spise på 17. mai i Norge. Vi fikk bord denne dagen, bestillingen varte og rakk. Vi tenkte det var fordi trykket var stort selv om det var tidlig kveld. Betjeningen fulgte oss hele tiden opp med drikke (vann) og spørsmål om vi hadde fått bestilt mm.
Så kom en av dem bort og beklaget at det tok tid, så vi kunne bare forsyne oss gratis av dessertbordet. Da vi ikke hadde ventet dette, ble det ekstra hyggelig. Når maten kom, var den veldig smakfull. Siden det var 17. mai, så ble det laks. Et utrolig fyrverkeri av smaker i et i utganspunktet enkelt måltid. Spesielt positivt, da det både var på en ekstremt travel dag og at hotellrestauranter ikke har det beste ryktet på seg.
Mange fra betjeningen var bortom bordet vårt, og alle var veldig hyggelige og gjestmilde. Alle honnør til en flott betjening på en travel dag dag og honnør til kjøkkenet for et smakfullt måltid.
Vi kommer helt sikkert tilbake!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Per B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Hotellsjef på Brasserie X, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2018

Hei Per B.,

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding i forbindelse med deres middag hos oss på selveste 17. mai.

Det er ikke noe som gleder oss mer å høre enn det at dere nettopp har hatt en fin kveld og kost dere hos oss.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake til oss, takk for besøket! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2018

Nydelig mørt kjøtt med søtpotetfrites, lekkert lagt opp på tallerken. Søtpotetene nydelig, sprø og bløte inni. Kjøttet som har et asiatisk navn, kom fra grisens ben, og falt mykt fra benet. Sausen god, passe sterk smak. Igjen kjører Brasseriet klasse over 100 kr middag. Honnør til serveringsdame med godt humør, selv om de var slitne og litt utpå kvelden. Anbefales

Dato for besøk: februar 2018
Takk, torunnl716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Hotellsjef på Brasserie X, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2018

Hei Torunn L.,

Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med ditt besøk hos oss denne uken, det er så hyggelig å høre at vår middag for 100 lappen falt i smak og tusen takk for din anbefaling - det setter vi så stor pris på! :-)

Vi ønsker deg en fin kveld og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2017

Dette er nok den dyreste hamburgeren jeg har spist, men absolutt ikke den beste. Brødet smakte som det du tar rett ut av plastposen fra Rimi. tilbehøret var ikke bra, men pommesfrittes`en var bra. Betjeningen var også med på å dra måltidet opp en smule, ellers en nedtur.

Dato for besøk: september 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 466arneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Hotellsjef på Brasserie X, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2017

Hei Arne H.,

Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor.

Jeg vil selvfølgelig ta dine tilbakemeldinger videre med vår kjøkkensjef - vi ønsker selvfølgelig å levere ett produkt som leverer opp til forventningene.

Ønsker deg en fin helg! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie X, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Brasserie X? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din