Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig.”
Anmeldelse av Brasserie X

Brasserie X
Vurdert som nr. 37 av 90 Restauranter i Tønsberg
Kjøkken: Europeisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2020

Var der med ett vennepar. Vi bestilte ulike retter, men ingen fornøyde. Slappe løkringer, smakløs suppe, blodig kyllingklubb, kald pølse, og et indrefilet stykke bestående av mer brent flesk enn kjøtt. Dårlig mat til en dyr penge.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ida1234567891011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 42 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Var her en ganske rolig dag i august. Hyggelig og dyktig servitør. Maten smakte helt fantastisk (Blåskjell og lysing). Anbefales på det sterkeste hvis du er i Tønsberg.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, supersilje16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Vi spiste begge to lysing med bl.a. asparges som var svært velsmakende. Vi tok key lime pie til dessert som jeg ikke var like imponert over og syntes var forholdsvis dyr. Men vi liker oss veldig godt her og kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Besøkte stedet i forbindelse med et arrangement, hvor vi besøkte baren. De reklamerer med «i Bar X drikker man gode cocktails, lokale ølsorter og velger fra en velfylt vinliste». Det var ikke alkoholfrie cocktails på kartet. På forespørsel har ikke bartender alternativer, men foreslo en med tranebær som han pleide å lage. Dette var et glass sprite med en klunk tranebærjuice, som i beste fall framsto ubalansert. En god cocktail lages med gode råvarer og god balanse mellom surt og søtt. Dette var bare trist.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, Alfaliz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020

HELT TOPP.
Fantastisk opplevelse, veldig god mat, dyktige og kjappe servitører.
Rent og ryddig i lokalet.
ANBEFALES

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, EINAR INGE L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie X, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Brasserie X? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din