Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uoppdaget perle?”
Anmeldelse av Brasserie X

Brasserie X
Vurdert som nr. 37 av 93 Restauranter i Tønsberg
Kjøkken: Europeisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Stedet ligger ved enden av Brygga og trekker ikke like mye folk til seg. Her er det lettere å få bord. Utebordene byr på Bryggas beste solforhold på kvelden og flott utsyn mot livet på Brygga. Vi spiste ordentlige gode blåskjell til svært akseptabel pris og fyldig capresesalat. Servicen var god. Tidligere har den vært si som så.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Underveis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (46)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 46 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2021

Bestilte bord for to her fredag 2. juli kl. 19.00 ute. Fikk bord med en gang og fikk meny og drikke raskt av en hyggelig og smilende dame. Jeg bestilte indrefilet med tilbehør som hovedrett og ba om at den skulle være medium rear/medium minus. Jeg gjentok dette for å unngå misforståelser. Maten kom relativt raskt, men skuffelsen var stor da jeg fikk et gjennomstekt kjøttstykke. Fikk kjapt kontakt med serveringsdamen igjen og slapp å si noenting, hun så med en gang hva som var galt, beklaget og tok med seg maten til kjøkkenet for å erstatte den. Etter fem minutter kom hun tilbake og fortalte at kokken hadde sagt at fileten var "medium rear" i midten på det tykkeste. Jeg svarte høflig og bestemt at de fikk servere det jeg hadde bestilt ellers fikk vi gå et annet sted å spise. Hun tok maten ut enda en gang og kom tilbake med ny filet etter ca. 20 minutter. Etter mat og dessert bestilte jeg en dobbel espresso med brunt sukker og et glass cognac. Etter mye frem og tilbake for å finne ut hvilken cognac de hadde ble det endelig servert, men espressoen manglet sukker. Jeg påpekte dette flere ganger, men ingen service. Til slutt måtte jeg inn i baren for å hente brunt sukker og ny espresso da den første var kald. I det hele tatt en forferdelig opplevelse en fredagskveld vi skulle ut og kose oss. Trist å se at en restaurant med så fantastisk beliggenhet ikke klarer å ansette en kokk som kan lage mat. Vi så flere gjester ved nabobordene som også måtte sende ut maten.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, _yvindv2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2020

Var der med ett vennepar. Vi bestilte ulike retter, men ingen fornøyde. Slappe løkringer, smakløs suppe, blodig kyllingklubb, kald pølse, og et indrefilet stykke bestående av mer brent flesk enn kjøtt. Dårlig mat til en dyr penge.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ida1234567891011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020

Var her en ganske rolig dag i august. Hyggelig og dyktig servitør. Maten smakte helt fantastisk (Blåskjell og lysing). Anbefales på det sterkeste hvis du er i Tønsberg.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, supersilje16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020

Vi spiste begge to lysing med bl.a. asparges som var svært velsmakende. Vi tok key lime pie til dessert som jeg ikke var like imponert over og syntes var forholdsvis dyr. Men vi liker oss veldig godt her og kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Brasserie X, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Brasserie X? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.