Som en fast kunde fra tidligere somre vil jeg ha årets første Blåskjell på menyen Gleden ble til skuffelse . Blåskjellene var i tre ulike temperaturer . Fra litt varm, til lunken og helt kald. Jeg gav beskjed og sendte med kelneren et skjell som var nesten kaldt for å informere kokken. Svaret kom , jeg satt ute og spiste og i dag blåser det mye. Trodde jeg skulle få nye rykene varme skjell men nei. Dessverre smakte de kalde ikke bra De gikk i skallhaugen. De lukne gikk ned med hjelp fra pommes feires som var varm. Når jeg så var ferdig følte jeg meg litt kvalm og fikk etterhvert kontakt med kelneren for å betale. Det tok litt tid , da servitørene synes det var mer festlig å servere høylytte gjenger. Til unnskyldning var det nok nyansatte. Dette er første gang jeg har opplevd en slik slett service her og ubehagelige blåskjell Kjøpte meg reker hos Roar i bua på vei hjem