“Glem alt annet av Indis i Norge!”
Anmeldelse av Bombay Tandoori

Bombay Tandoori
Vurdert som nr. 2 av 118 Restauranter i Tønsberg
Kjøkken: Indisk
Beskrivelse: Hjertelig velkommen til et smakfullt måltid i indisk atmosfære. Sentralt beliggende ved brygga i Tønsberg med spennende retter fra hele India. Dine-in, bestill take away; hent selv eller levering
Anmeldt 18. mars 2013

Jeg er veldig glad i Indisk mat, dette var et uforglemmelig møte med Indisk mat, eneste grund til 4 istedenfor 5 i skåren, var gammle lokaler.

Maten var enestående og de ansatte var hyggelige og imøtekommne.
Maten var harmonisk sammensatt og smakte helt utsøkt, kan annbefales på det varmeste :)

Jeg har altid ment at Mother India i Kristiansand var Nr 1, men denne var bedre!

Dato for besøk: mars 2013
1  Takk, stian77

194198 av 270 anmeldelser

Anmeldt 17. januar 2013

Fantastisk mat! Her blir du garantert mett til en fornuftig pris. Eneste ulempe er forferdelig stoler og nedslitt lokale. Det har nok ikke vært vasket der siden oppstart da vegger og vinduer utrolig møkkete. Men igjen maten er usedvanlig god :)

Dato for besøk: april 2012
Takk, MortenWOlsen
Anmeldt 6. august 2012

Vi var fire stk som bestilte forskjellige menyer,god mat og rask service.
Vi ba om middels sterk og det stemte bra,litt mørkt lokale men gode stoler
og bra atmosfære.

2  Takk, perTT_nsberg
Anmeldt 3. januar 2012

Dette er beste Indiske maten man kan noen gang få! Kjører sammen med dama helt fra Oslo bare for å spise der. Har gjort det i flere år. Nydelig mat, God service, Ekte indisk følelse !

Dato for besøk: desember 2011
1  Takk, Magnus E
Anmeldt 15. desember 2011

God service og sykt god mat. Min yndlings restaurant

Dato for besøk: november 2011
Takk, anna v

Reisende som så på Bombay Tandoori, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Bombay Tandoori? Del dine erfaringer!