Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supert spisested!”
Anmeldelse av Bombay Tandoori

Bombay Tandoori
Vurdert som nr. 2 av 93 Restauranter i Tønsberg
Prisklasse: USD 8 - USD 27
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Beskrivelse: Hjertelig velkommen til et smakfullt måltid i indisk atmosfære. Sentralt beliggende ved brygga i Tønsberg med spennende retter fra hele India. Dine-in, bestill take away; hent selv eller levering
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi har spist her flere ganger og vi er alltid fornøyde med maten her! Mangolassien, naan og maten generelt smaker kjempegodt. Hyggelig både sommer og vinter!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, SAHWold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (244)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5559 av 244 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Beste indisk i Tønsberg etter min mening. Sist innom nå på lørdag og de leverer fortsatt til forventningene. Anbefaler lam tikka og lam garlic. Gjerne litt sterk.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Dette er min favoritt hvis jeg har lyst på Take away. En porsjon + hvis man bestiller nanbrød pleier å rekke til to hvis man ikke er storspisere. Liker du indisk med innslag av at det er litt krydder, som feks. nellik i risen,er dette en slager. Intim restaurant med sin spesielle atmosfære! Anbefales på det varmeste for de som liker indisk. Har forsøkt andre indiske og de har skuffet i forhold til Bombay.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Exploration406848
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
vinodg79, General Manager på Bombay Tandoori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018

Hei,
Tusen takk for fornøyd kunde fra din favoritt takeaway restaurant team. vi vil ikke at du skal lete etter mat selv etter å ha spist middag fra oss :-), håper å være en av favoritten dine-inn-restaurant dine også.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Vi spiser ofte på Bombay Tandoori og det skuffer aldri. Hyggelig atmosfære, kaldt indisk øl og mange gode retter. Favorittene er King Prawn Bhuna og Chicken Jalfrezi. Begynner som regel med papadams og bestiller garlic naan til maten. Byens beste mat for de som elsker indisk!

Dato for besøk: september 2018
Takk, 357larsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
vinodg79, General Manager på Bombay Tandoori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

KjæreLars,
Tusen takk for din anmeldelse og takk igjen for å finne oss best i mat og service. Vi er alltid opptatt av å levere utmerket mat og merkbar service eller mer enn vanlig. velkommen igjen :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Dette er beste indiske restaurant i byen og vi er stadig innom. Favorittene er forskjellige lamme curry versjoner. Rikelige porsjoner og god på smak.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
vinodg79, General Manager på Bombay Tandoori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018

Hei Superto!
Tusen takk for en så fint tilbakemelding.
vi er alltid opptatt av å levere mer enn vanlig. Velkommen igjen dere

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bombay Tandoori, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Bombay Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.