Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Bombay Tandoori

Bombay Tandoori
Vurdert som nr. 2 av 91 Restauranter i Tønsberg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 30
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Beskrivelse: Hjertelig velkommen til et smakfullt måltid i indisk atmosfære. Sentralt beliggende ved brygga i Tønsberg med spennende retter fra hele India. Dine-in, bestill take away; hent selv eller levering
Anmeldt 22. juli 2020

Dette var noe av det beste vi har smakt av indisk mat. Hyggelig betjening, rask servering, og helt ok priser. Vi var kjempefornøyd, og anbefaler restauranten på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, GyaStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (237)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 237 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig indisk mat med spesielt gode naanbrød. Familievennlig og trivelig betjening. Vi bestiller oftest takeaway men det er også ok å spise i restauranten. Indisk atmosfære sentralt i Tønsberg. Rause porsjoner og konkurransedyktige priser.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Christin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Super god mat! Rask servering. Vi spiste kombimeny og det smakte himmelsk! Kommer til å dra dit igjen om jeg skal til Tønsberg igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
1  Takk, hannneeehhhh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

Fantastisk god mat, rask og god betjening. Ingen ting å utsette her!

Spiste forrett
Middag (kylling)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, NydeligMat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2020

God mat og flinke servitører som forteller deg med god tid hva du lurer på. Husk,- indisk mat er ikke synonymt med bombe sterk smak. Greie priser,- om enn ikke billig. Prisene er der de skal ligge med andre ord.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 608helgeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bombay Tandoori, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Bombay Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din