Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og strålende service! ”
Anmeldelse av Bombay Tandoori

Bombay Tandoori
Vurdert som nr. 2 av 90 Restauranter i Tønsberg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 31
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Beskrivelse: Hjertelig velkommen til et smakfullt måltid i indisk atmosfære. Sentralt beliggende ved brygga i Tønsberg med spennende retter fra hele India. Dine-in, bestill take away; hent selv eller levering
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og strålende service hver gang vi er her. Veldig hyggelig lokale. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Andreabrynjulfsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (237)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 237 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020

Elendig service. Hadde med oss barnevogn, men her var vi ikke velkomne! Skyldte på avstand, men var flere ledige bord hvor dette var lett å opprettholde... Heller ingen inngang for hverken barnevogn eller rullestol som jeg kunne se. Kommer ikke tilbake hit, maten så god ut, men når man blir behandlet sånn er det ikke en bedrift jeg ønsker å anbefale til andre eller legge igjen en eneste krone hos!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Vero1209123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god indisk mat med mye smak! Hyggelig og serviceinnstilt personal. Tommel opp fra oss. Vi kommer uten tvil tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sivelith
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Dette var noe av det beste vi har smakt av indisk mat. Hyggelig betjening, rask servering, og helt ok priser. Vi var kjempefornøyd, og anbefaler restauranten på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, GyaStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig indisk mat med spesielt gode naanbrød. Familievennlig og trivelig betjening. Vi bestiller oftest takeaway men det er også ok å spise i restauranten. Indisk atmosfære sentralt i Tønsberg. Rause porsjoner og konkurransedyktige priser.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Christin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bombay Tandoori, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Bombay Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din