“Utsøkt!”

Vurdert som nr. 3 av 97 Restauranter i Tønsberg
Prisklasse: USD 7 - USD 24
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Beskrivelse: Hjertelig velkommen til et smakfullt måltid i indisk atmosfære. Sentralt beliggende ved brygga i Tønsberg med spennende retter fra hele India. Dine-in, bestill take away; hent selv eller levering
Anmeldt 14. juli 2022

Veldig hyggelig betjening og utsøkt mat! Anbefales på det varmeste. Jeg kjøpte medium og det var perfekt styrke for meg.

Takk, Romzie88

Anmeldt 20. juni 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk mat! Og nydelig service!
Dro på middag med venner, og alt smakte utsøkt! Absolut favorittsted i Tønsberg!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, B6111GCmariap
Anmeldt 12. juni 2022

Hyggelig å være gjest her
Ingen problemer med å tilrettelegge for allergier.
Hit vil vi komme tilbake 👌

Dato for besøk: mai 2022
Takk, lb537
Anmeldt 15. april 2022 via mobile enheter

Idag ble det behari kebab Helt fantastisk Har vært her hver fredag for sjette gang rad Alltid veldig fornøyd Desserten var mango krem med indisk wiskey En fantastisk kombinasjon!

Dato for besøk: april 2022
Takk, 825christerh
Anmeldt 9. april 2022 via mobile enheter

Dette var en hyggelig opplevelse! Fortreffelig god mat (vi spiste butter chicken, kokkens mix og en kombitallerken), koselig stemning og fantastisk service! Smilende betjening og stemningsfull innredning og atmosfære.
De hadde egen barnemeny og noen dessertvalg.

Dato for besøk: april 2022
Takk, 376siljev

Reisende som så på Bombay Tandoori, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Bombay Tandoori? Del dine erfaringer!