Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott båt og historie-

Var nede på brygga i Tønsberg og kunne ikke la være og legge merke til denne flotte båten som er... les mer

Anmeldt 10. november 2020
Baross
,
Spikkestad, Norge
Fint skue

Bor du i Tønsberg å har besøk, eller er du på besøk i Tønsberg, ta turen til brygga. Der ligger... les mer

Anmeldt 12. august 2019
annegunnp2016
,
Torrevieja, Spania
via mobile enheter
Les alle 59 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (59)
Filtrer anmeldelser
59 resultater
Vurdering fra reisende
43
16
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
43
16
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 59 anmeldelser
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Startet som en en gangs greie for endel år siden men er nå en del av Tønsbergs byliv. De lager gamle vikingskip på gamlemåten og gir et godt innblikk i tiden. Det er interessant for både store og små og koster ingen ting. Ta turen for en titt

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ole Harald F, Høvedsmann på Saga Oseberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Takk for hyggelig omtale!
Vi har nå to vikingskip og flere vikingbåter på vannet og gleder oss til å sette i gang med Gokstadskipet. Da blir det igjen skipsbygging og mulighet for alle som har lyst til å bidra med byggingen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018

Saga Oseberg med mannskap tok oss ut på en opplevelsestur av de sjeldne. Vi var en gruppe på 31 personer som skulle ro skipet. Vi fikk all opplæring vi trengte av høvedsmannen om bord. Mannskapet fortalte historien om skipet og byggingen av det på Vikingodden i Tønsberg. De fortalte også om Osebergfunnet i Slagendalen og hvilke tekstiler og hva som lå gjemt i denne graven. Oseberghagen ble gravd ut i 1904.
Hvis det blåser kan det være lurt med vindtett jakke. Vanlig fritidstøy er bra. Vi hadde med oss en som tok bilder.
Vi var ute med båten i ca. 2 timer.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, anneflaatten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ole Harald F, Høvedsmann på Saga Oseberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Hei og mange takk for svært hyggelige ord!
Vi gjør alltid vårt beste for å gi våre gjester en god, trygg og lærerik opplevelse og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Hadde med kone og svigerfamilie fra Thailand og så på båten. De fikk litt kunnskap om noe man ikke vet noe om i Thailand, og de ble forbauset og imponert, selv om de ikke fikk rodd, bare beundre skipet på vannet, uten seil, men med årer. Flott.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ole Harald F, Høvedsmann på Saga Oseberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018

Takk for hyggelig tilbakemelding, får håpe vi får rodd en tur meste gang

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018

Dette er en kopi av et gammelt viking ship, - veldig flotte og elegante linjer! Det ligger rett ved hotell Quality Hotell på Brygga i Tønsberg. Det må avtale og bestilles tid på forhånd dersom man ønsker å få seg en tur med skipet.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ole Harald F, Høvedsmann på Saga Oseberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018

Takk for hyggelig omtale!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2018 via mobile enheter

Se dette fantastiske skipet på bryggen i Tønsberg! På området bygger de enda et historisk ut ifra en utgraving på 70-tallet. Der er også en liten viking-souvenir butikk der.
Vi var heldige å møte en viking-kledd historiker ved båten, som visste mye om båtene/skipene, og hvordan vikingene levde.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ole Harald F, Høvedsmann på Saga Oseberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2018

Takk for hyggelig anmeldelse. Avtal gjerne tid på forhånd så blir det kanskje en tur med skipet også.
Beste hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser