Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Et must

Det er et must å gå langs brygga når du er i Tønsberg. Mange restauranter, god stemning og pent... les mer

Anmeldt 29. juni 2021
Lavendel98
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Ypperlig

Hyggelig personale ga oss rom før normal innsjekktid, og pga SPAavtale fikk vi en time sen utsjekk... les mer

Anmeldt 19. mai 2021
AnnKristinF2
Les alle 211 anmeldelsene
  
Anmeldelser (211)
Filtrer anmeldelser
211 resultater
Vurdering fra reisende
105
89
15
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
105
89
15
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 211 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Brygga er relativt koselig på dagtid, selv om det minner om steder i syden med en rad av middelmådige spisesteder. Unntaket er Tollboden Spiseri med god mat og varm atmosfære. I tillegg har man utsikt til Kalnes hvor det er oppført et antall svært stygge blokker. Nå kveldstid eksploderer stedet i fyll og utagerende adferd. Sikkert morsomt for de som liker slikt, men det skulle være mulig å bevare noen form for verdighet.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Fint å se, spise, drikke og rusle. Seilbåter, flottte Vikingeskip, staselige dampskipet Kysten ds. Ta en is, sette seg på en benk og se på livet.
Tenkte på Odd Børretzen og måkene

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 861tinee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Masse liv og røre, dyrt og trangt om plassen. Mange gode spisesteder og flere alternative steder, hvis du er glad i å danse. Alderssammensetningen et imidlertid av ungt kaliber.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, BruktWilly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019

Spiste på Esmeralda. Valgte fisk and chips til middag. Den var kjempegod. Kjøpte også en god flaske vin til maten. Bra service. Maten og drikken kom raskt på bordet selv om det var en del folk.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Elin Heidi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Er du i Tønsberg må du gå innom brygga. Her kan du se på båtene, folket og de koselige bryggehusene. Mange restauranter å velge i, jeg foretrekker Havariet.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser