“Perfekt sommerrestaurant!”

Havariet
Vurdert som nr. 4 av 115 Restauranter i Tønsberg
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Bar/restaurant 75 pl. Uteservering 120 pl. Sentralt beliggende på Tønsberg Brygge.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en meget god lunsj på Havariet! Veldig hyggelig personale med glimt i øye og god mat. Asiatisk salat anbefales på det sterkeste! Vi kommer tilbake.

1  Takk, sondreh619

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 14 stk, og satte stor pris på hyggelig betjening og god mat på brygga! Anbefaler grillet indrefilet med peppersaus, blåskjell og kveite med smørsaus! Deilig mat, og vi kommer gjerne tilbake på Havariet!:-)

1  Takk, 83NO
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Middels mat, dårlig service og oppfølging fra servitørene. Vil ikke anbefale dette stedet hvis man skal ut å kose seg i Tønsberg.

Takk, Z3362KEmarik
Anmeldt 6. juli 2020

Siden jeg hadde sommergjester på besøk bestemte vi oss for å spise på havariet, og det var mildt sagt en skuffelse. Medium stekt gourmeburger var en glorifisert, gjennomstekt karbonade med salat og brød. Kyllingen var tørr. Skalldyr tagliatelle var det beste måltidet som ble servert, men opplevelsen ble ikke bedre av den grunn med en halvsur servitør. Vi var på esmeralda dagen føre, hvor både mat og servering var mye bedre. Hadde forventet mer med de køene som havariet har.

Takk, s_lvianines
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte kylling tagliatelle og gledet meg skikkelig ....... maten kommer på bordet og satser skikkelig med gaffelen. Tørr pasta og enda tørrere kylling, en skikkelig skuffelse av dimensjoner. Havariet har havrarert til de grader. Flaut og pinlig at man skal betale prisen for havarert mat. Good bye. I will not be back !!!!!

Takk, osk71

Reisende som så på Havariet, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Havariet? Del dine erfaringer!