Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Norges beste irish kaffe, uten tvil.”
Anmeldelse av Big Ben Pub & Pizzeria

Big Ben Pub & Pizzeria
Vurdert som nr. 43 av 91 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. januar 2019

Koselig brun pub, men irish hører med. Det er hit vi gutta fra kalkutta går når vi skal på byen og skal ha en prat og kanskje en pizza.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Bernt-Ole
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 36 anmeldelser

Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Hei jeg og min mor var innom big Ben her blir vi møtt av en veldig uhøflig betjening. Opplevelsen var så dårlig at vi aldri mere kommer de ditt.vis du vil komme i dårlig humør velg big Ben.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Glenn Remi N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018

Dette er et sted med avslappende stemning, et helt OK sted å gå til alene for å ta en øl eller to. Et pluss for dansegulv skal de ha!

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2018

gikk inn for å bestille 2 øl,sjarmerende innvendig,men syns det luktet veldig røyk,satt oss ute oppe,helt greit

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2017 via mobile enheter

Her er det topp atmosfære og mye folk. God servise og god stemning. Et hyggelig alternativ til brygga.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Big Ben Pub & Pizzeria, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Big Ben Pub & Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din