Artig Landhandler

Anmeldt 1. juni 2021
ExoticTravelTom
Nedre Eiker, Norge
Hyggelig opplevelse

Vi var her med jobben, der det ble servert juletapas-Det ble for oss en hyggelig opplevelse og det... les mer

Anmeldt 9. desember 2018
Batforever
Arendal, Norge

Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig sted flotte omgivelser. Det som trekker ned, er betjeningen som tar i matvarene uten hansker. Dette er ikke første gang det skjer.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, 95palm
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig sjarmerende der du kan sitte utenfor turistfellene. Menyen er spennende, synd at utførelsen bare står til en 3'er både på mat og service. Vil nok prøve igjen, for de får for sjarme og trivsel. Et lite tips til ; helhetsinntrykket hadde blitt bedre med et smil!!

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, StStokke
Anmeldt 25. juni 2021 via mobile enheter

Fin butikk og cafe. Dessverre var det ingen smil å spore hos betjeningen da vi kom, som trakk ned opplevelsen for vår del.

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, monam285
Anmeldt 1. juni 2021

Absolutt verd et besøk, det er litt som å bevege seg flere tiår tilbake i tid, og både interiør og eksteriør er flott å se på. Selvfølgelig måtte vi handle litt.

Dato for opplevelse: mai 2021
3  Takk, ExoticTravelTom
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig trivelig sted. Fantastisk gode smørbrød til en fornuftig pris. Sitter ute i solen og nyter. Også god kaffe.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, st_lee2015