AnettFanny
37.0 km fra Krøgeneslaven
Romservice
Se flere hoteller i Arendal
Anmeldt 18. august 2020

Krøgeneslåven er et skikkelig flott sted å overnatte. Sentral beliggenhet, flotte rom og et veldig hyggelig vertskap. Stille og fredlige omgivelser. Frokosten som inntas på låven er i særklasse. Skal du på besøk til Arendal er dette stedet å bo

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Per E
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig personale, god mat og koselig konsept. Overnatting var flott og god frokost. Anbefales for både familie, rommene er super hyggelige, rene og koselige. Vi har også holdt selskap her og det anbefales

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, toneir_na
Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Vi hadde både bryllupsfest og overnatting her. Begge deler var upåklagelig. Fantastisk mat og service og overnattingen var flott i forhold til pris. God personlig service og frokost. Fine fasiliteter!

Dato for oppholdet: november 2016
Takk, toneir_na
Anmeldt 11. juni 2017

Familiedrevet etablissement. Små, men smarte rom der plassutnyttelsen er god. (Hems) Stedet har egen gratis parkering. Frokost kan serveres etter avtale med driver. Kort vei til sjøen og ca. 3 km til Arendal sentrum.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, TOR S