Nydelig italiensk pizza. Bunnen og skorpen var fantastisk, kunne vært litt mindre saus men med litt mer smak. Bra med fyll. Derfor bare 4. Stedet er fint koselig med god service. Rolig og fine lokaler. Anbefales om man liker god italiensk pizza.
Dato for oppholdet: august 2023
Spør JI N om Krøgeneslaven
Takk, JI N
Marius Holen, Owner på Krøgeneslaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2023
Takk skal du ha, håper å se deg igjen :)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette er en liten perle av et sted. Var her med familien i forbindelse med et 80-års lag og både overnatting og festlokalet overgikk våre forventninger. Flotte, freshe overnattingslokaler med helt fantastiske senger. Fellesområde med Tv-stue og velutstyrt kjøkken med alt man behøver. Nydelig frokost servert når vi ønsket det. Gratis wifi er et must når man reiser på weekendtur med ungdommer, så det var ikke noe problem. Koselig vertskap med høyt servicenivå. Veldig koselig og unikt festlokale gjorde opplevelsen komplett. Hit kommer vi veldig gjerne tilbake - takk for oss!
Dato for oppholdet: august 2020
Spør AnettFanny om Krøgeneslaven
1 Takk, AnettFanny
Krøgeneslåven er et skikkelig flott sted å overnatte. Sentral beliggenhet, flotte rom og et veldig hyggelig vertskap. Stille og fredlige omgivelser. Frokosten som inntas på låven er i særklasse. Skal du på besøk til Arendal er dette stedet å bo
Dato for oppholdet: august 2020
Verdi
Rom
Service
Spør Per E om Krøgeneslaven
Takk, Per E
Hyggelig personale, god mat og koselig konsept. Overnatting var flott og god frokost. Anbefales for både familie, rommene er super hyggelige, rene og koselige. Vi har også holdt selskap her og det anbefales
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør toneir_na om Krøgeneslaven
Takk, toneir_na
Vi hadde både bryllupsfest og overnatting her. Begge deler var upåklagelig. Fantastisk mat og service og overnattingen var flott i forhold til pris. God personlig service og frokost. Fine fasiliteter!
Dato for oppholdet: november 2016
Spør toneir_na om Krøgeneslaven