“Bedre går det vel ikke hverken an å traktere eller og behandle kundene sine? ;o)”
Anmeldelse av Blom Restaurant

Blom Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 60 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 9 - USD 29
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Velkommen til Blom Restaurant! Vi er en a la carte restaurant, som holder til ved Pollen på Langbryggen i Arendal. Hos oss kan du velge imellom flere forretter, hovedretter og desserter, eller la våre servitører og kokker sette sammen menyen din. Menyen på Blom er konstant i utvikling, og vi tar gjerne imot ønsker og innspill når vi skal velge fremtidige smaker. Vårt ønske er å tilby kvalitetsmat i eksklusive omgivelser, og samtidig gi plass til en uformel tone imellom gjest og personale. -- Håper vi ses på Blom Restaurant!
Anmeldt 3. desember 2018

Skulle feire fruens "halvfjers"-årsdag i går 2/12-18 og valget falt på Blom som ligger kloss i Pollen i Langbrygga 9 i Arendal. Vi hadde bestilt bord på forhånd på restaurantens hjemmeside og fått reservasjonen bekreftet på epost.

Stedet var noe mindre enn vi hadde sett for oss på forhånd, men vi merket stemningen, renholdet og innredningen straks vi kom innenfor døren. Ble møtt av den definitivt beste, kunnskapsrike og omtenksomme servitøren i 20-årene vi noen gang har vært borti og som hadde full koll på hva menyen kunne inneholde, var spesialist på de forskjellige vinene og øl-variantene vi måtte ønske. Sjefen for Blom bør innse hvor heldig han har vært med denne servitøren (OG kokken). Min kone er tidligere restaurantsjef fra kjent spisested i Stavern og KAN dette med servering, menyer og god mat. Vi er mye ute og spiser på forskjellige steder hele året og har ALDRI funnet noen som overgår den unge damen på Blom (som har vært her i 7 år) verken her i landet, ellers i Norden eller i verden for øvrig! (Og vi har besøkt MANGE spisesteder opp gjennom årene!)

Vårt valg falt til slutt på stedets berømte REINSDYRFILET som serveres med sesongens grønnsaker/ovnsbakt sopp, løk,- og fennikelkompott, potet & rødbet-terrine og tyttebærsaus.

Vi ventet kun et kvarter på serveringen i vel 15 minutter der vi mellomtiden fikk drikke og hvitløk-spesialbrød med dip: Yammi! Når hovedretten ankom vårt bord ble vi fortalt hva den inneholdt og når vi startet måltidet formelig eksploderte de forskjellige smakene i munnhulene våre.
Porsjonene var som forventet + og vi ble begge vel forsynte og følte oss "helt salige".

Til dessert valgte vi Multekrem-sorbet med en spesiell søt vin i "fødselsdagspresent" fra restauranten som fullstendig fikk dessert-smaken til helt å "ta av"!!!

Da sier vi som gamle Arnold Schwartzenegger": I'll/We'll be back!

Dato for besøk: desember 2018
4  Takk, 182dagd

Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

I forbindelse med Arendalsuka stakk vi innom og tok en middag. Vi satset på lam og et par øl, og har ikke angret et sekund.

Dato for besøk: august 2018
Takk, hohygen
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, atmosfære og hyggelig betjening da vi besøkte Blom forrige onsdag. Byens beste fordi det er alt for mange med kjedelig sommermeny

Takk, Annegrete53
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Selv en travel solskinnsdag i juli med full restaurant ble vi møtt med et stort smil. Vi fikk raskt bestilt drikke, en nydelig flaske med hvitt som passet til både fisk og kjøtt. Valget mitt falt på brosmefilet og en chocolate delight til dessert. Det anbefales!

Er du ute etter en helaften med flott service, en herlig smaksopplevelse, et hyggelig og rolig sted. Er dette stedet å besøke!

Definitivt Arendals beste restaurant.

Takk, Kristine Ø
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Jeg var ute på middag med venner, for min del ble det en trerettersmiddag med hvor jeg startet med en Japansk okse carpaccio, noe som har blitt en av mine yndlingsretter her.

Som hovedrett hadde jeg Brosmefilet, fisken var perfekt tilberedt og passe krydret, tilbehøret til fisken smakte like godt og friskt som det ser ut på tallerken og smakene utfyller hverandre.
Avsluttet med Blom chocolatedelight, en fantastisk sjokoladefondant, med sorbet og bringebærsaus. Vi spiste litt forskjellige retter og kan absolutt anbefale maten her.
Vi fikk kjempegod service!

Takk, Almedina S

Reisende som så på Blom Restaurant, så også på

Har du vært i Blom Restaurant? Del dine erfaringer!