Veldig bra mat og drikke, fantastisk service og hyggelig lokaler. Dette stedet anbefales på det sterkeste!
Det ble slrlandsferie i år pga Corona-situasjonen. Vi besøkte Blom første kvelden i Arendal. Det viste seg å være et av de beste måltidene gjennom 14 dager på Sørlandet. Her er det åpenbart lite kokekunst å spore. Uansett: Blom viste seg å være meget bra ift service og kvalitet på maten.
Av en eller annen grunn var dette første besøk på Blom. Meget hyggelig kveld med superb mat og bevertning. Garantert at vi kommer tilbake. Anbefales.
Fantastisk matopplevelse! Super bevertning med gode kunnskaper om mat og vin. Vi kommer garantert tilbake.
I anledning av Spis ute uka ville vi prøve Blom restaurant. Men neida, det gikk slett ikke - grunnet at de opererte med kun 3 - TRE - bord til dette evenementet. Totalt tipper jeg at max 10-12 "heldige" utvalgte fikk plass. Hvilken arroganse! Og for en hån overfor gjestene! Vil ikke på noen måte anbefale dette stedet. PS, det var svært mange ledige bord, som da tydeligvis ikke var beregnet på den gemene hop. Fy for skam👎