“Arendals beste bakverk”
Anmeldelse av Mikrobageriet

Mikrobageriet
Vurdert som nr. 22 av 89 Restauranter i Arendal
Anmeldt 2. juni 2023

Veldig bra bakeri. Vi har vært her mange ganger. Anbefales - uten tvil beste bakverk i Arendal. Men, vi anbefaler utstalget ved sykehuset, fremfor det i Strømmen. Vi har flere ganger erfart at bollene, og kakene, vi kjøper i Strømmen er mindre, og tørrere, enn de vi kjøpet ved sykehuset. Så vi drar alltid til utsalget ved sykehuset. Bakverket, bollene og de andre godsakene, smaker svært godt. Anbefales sterkt! Byens beste bakverk!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 281jaa

Anmeldt 30. april 2023

Kjøpte boller siste lørdagen i april, kjøpte dem veldig tidlig. ble veldig skuffet. tror det var boller fra dagen før. ble ikke sagt fra om - og betalte full pris. vanligvis veldig fornøyd, men dette var veldig skuffende.

Dato for besøk: april 2023
Takk, 281jaa
Anmeldt 1. august 2022

Anbefales på det varmeste - fantastisk velsmakende og saftig bakverk. Prisene er helt greie; ikke billig men heller ikke dyrt. Stort hurra for mikrobageriet som ikke skrur prisene til himmels

Løp og kjøp. Du vil ikke angre😊

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, 281jaa
Anmeldt 11. juni 2022

Vi kan sterkt anbefale den gode og hjemmelagde maten her av ferske råvarer som nystekte baguetter. Rykende ferske boller og god service.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, fengselshotellet
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Er dette Arendals beste bakeri? Ja det vil vi si. Høy kvalitet og god service kjennetegner bakeriet i alle ledd. Tilbyr det klart beste glutenfrie brødet på sørlandet.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, thomashansen2015

Reisende som så på Mikrobageriet, så også på

Har du vært i Mikrobageriet? Del dine erfaringer!