Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:30 - 17:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Mat, drikke og bærekraftige gaver og husholdningsprodukter!

Butikken er perfekt for båtturister, for her kan du kjøpe ris, linser og ulike ingredienser i... les mer

Anmeldt 2 uker siden
annevY9614NY
via mobile enheter
God service

Stort utvalg og kompetanse på miljøvennlige produkter. Maria Di Lorenzo e fantastisk!! Bourke it up!

Anmeldt 6. juni 2021
HakenC497AF
via mobile enheter
Les alle 23 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
20
1
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
20
1
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 23 anmeldelser
Anmeldt 6. juni 2021 via mobile enheter

Stort utvalg og kompetanse på miljøvennlige produkter. Maria Di Lorenzo e fantastisk!! Bourke it up!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, HakenC497AF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juni 2021 via mobile enheter

Så koselig sted, og sinnsykt god chailatte! I tillegg til alle kule produkter som selges i butikken ☺️

Dato for opplevelse: mars 2021
Takk, beckasofia97
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Tidligere Prana, nå Unwrapped. Så identisk ut, både innredning og meny, og bestilte det jeg pleier å bestille, men var dessverre ikke lenger i nærheten av det Prana pleide og servere, håper det tar seg opp

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, alexanderh259
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
megan1813, Owner på Unwrapped Butikkafé, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020
Google-oversetting

Hi Alexander, Sorry to hear about your disappointing visit! This is not something we take lightly. Unwrapped has operated in this location before Prana joined us as the cafe, so to clarify, the interior has always been a part of our shop.

Unfortunately and suddenly we had to take over operations of the cafe just before the busy summer season and are still landing. Prana will be operating together with us at Torvgata 7 from the fall so we hope you can enjoy some Prana again.

Thanks for your feedback, we will use it to improve.

Kind regards,
Megan

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Inspirerende kafé og butikk! Masse spennende produkter til salgs. Hyggelige og engasjerte ansatte som ønsket oss velkommen da vi kom.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Lavendel98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
megan1813, Owner på Unwrapped Butikkafé, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020
Google-oversetting

Lovely to hear you had such a wonderful visit! Hope you return another time ❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

En god opplevelse - på første besøk. Anbefales for en lett og god lunsj i sentrum. Hyggelig atmosfære.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, L7763NDfrankj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
megan1813, Owner på Unwrapped Butikkafé, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020
Google-oversetting

Thank you so much for the kind words! Welcome back again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser