Stort utvalg og kompetanse på miljøvennlige produkter. Maria Di Lorenzo e fantastisk!! Bourke it up!
Så koselig sted, og sinnsykt god chailatte! I tillegg til alle kule produkter som selges i butikken... les mer
Butikken er perfekt for båtturister, for her kan du kjøpe ris, linser og ulike ingredienser i akkurat den mengden du ønsker. Kafeen har spennende utvalg med gode, sunne ingredienser!
Litt kjekt og annerledes konsept. Uteservering på gaten med sjarm! Vi har vært her for både kaffe og alkoholholdig drikke på kvelden. Kaffen var helt grei, vi var fornøyde med det. Litt morsomt at man bestille "vin" uten å vite hvilken farge man fikk. Ølen vi bestilte hadde gått ut på dato for over ett år siden. Denne fikk vi refundert uten noe problem. Hyggelig eier!
Så koselig sted, og sinnsykt god chailatte! I tillegg til alle kule produkter som selges i butikken ☺️
Tidligere Prana, nå Unwrapped. Så identisk ut, både innredning og meny, og bestilte det jeg pleier å bestille, men var dessverre ikke lenger i nærheten av det Prana pleide og servere, håper det tar seg opp 🤞
Hi Alexander, Sorry to hear about your disappointing visit! This is not something we take lightly. Unwrapped has operated in this location before Prana joined us as the cafe, so to clarify, the interior has always been a part of our shop.
Unfortunately and suddenly we had to take over operations of the cafe just before the busy summer season and are still landing. Prana will be operating together with us at Torvgata 7 from the fall so we hope you can enjoy some Prana again.
Thanks for your feedback, we will use it to improve.
Kind regards,
Megan
Inspirerende kafé og butikk! Masse spennende produkter til salgs. Hyggelige og engasjerte ansatte som ønsket oss velkommen da vi kom.
Lovely to hear you had such a wonderful visit! Hope you return another time ❤️