Unwrapped Butikkafé - STENGT
God service

Stort utvalg og kompetanse på miljøvennlige produkter. Maria Di Lorenzo e fantastisk!! Bourke it up!

Anmeldt 6. juni 2021
HakenC497AF
Beste chailatte i byen ❤️

Så koselig sted, og sinnsykt god chailatte! I tillegg til alle kule produkter som selges i butikken... les mer

Anmeldt 4. juni 2021
beckasofia97

Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Litt kjekt og annerledes konsept. Uteservering på gaten med sjarm! Vi har vært her for både kaffe og alkoholholdig drikke på kvelden. Kaffen var helt grei, vi var fornøyde med det. Litt morsomt at man bestille "vin" uten å vite hvilken farge man fikk. Ølen vi bestilte hadde gått ut på dato for over ett år siden. Denne fikk vi refundert uten noe problem. Hyggelig eier!

Dato for opplevelse: august 2021
2  Takk, Andahl87
Anmeldt 6. juni 2021 via mobile enheter

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, HakenC497AF
Anmeldt 4. juni 2021 via mobile enheter

Så koselig sted, og sinnsykt god chailatte! I tillegg til alle kule produkter som selges i butikken ☺️

Dato for opplevelse: mars 2021
Takk, beckasofia97
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Tidligere Prana, nå Unwrapped. Så identisk ut, både innredning og meny, og bestilte det jeg pleier å bestille, men var dessverre ikke lenger i nærheten av det Prana pleide og servere, håper det tar seg opp 🤞

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, alexanderh259
megan1813, Owner på Unwrapped Butikkafé, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hi Alexander, Sorry to hear about your disappointing visit! This is not something we take lightly. Unwrapped has operated in this location before Prana joined us as the cafe, so to clarify, the interior has always been a part of our shop.

Unfortunately and suddenly we had to take over operations of the cafe just before the busy summer season and are still landing. Prana will be operating together with us at Torvgata 7 from the fall so we hope you can enjoy some Prana again.

Thanks for your feedback, we will use it to improve.

Kind regards,
Megan

Anmeldt 26. juli 2020

Inspirerende kafé og butikk! Masse spennende produkter til salgs. Hyggelige og engasjerte ansatte som ønsket oss velkommen da vi kom.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Lavendel98

Lovely to hear you had such a wonderful visit! Hope you return another time ❤️