Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En supergod opplevelse!”
Anmeldelse av Mønsj

Mønsj
Vurdert som nr. 16 av 61 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 90 - USD 210
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Så ukesmenyen for småretter utenfor restauranten til kun kr. 79.- og mandagens rett så fristende ut. Landbrød(tror jeg) med brie og bacon. Må ha blitt stekt i steinovn, for det var utrolig crispi og godt. Det ble servert med salat, smeltet brie, sprøstekt bacon og pannestekt løk. Stekte tomater også. Kjempegodt! Hadde ostekake til dessert, og den ble servert med bringebærcoli. Virkelig helt nydelig. Desserten hørte riktignok ikke med i prisen men kosta ikke mer enn maten.
De hadde også sans for det lille ekstra, for kaffen ble servert med pepperkake til. Lokalene, og ikke minst toalettene var rene og pene, og betjeninga var kjempehyggelige. Fin nostalgisk musikk i bakgrunnen, satt meg også i stemning. En herlig opplevelse en kald mandag ettermiddag. Kommer garantert tilbake neste gang jeg er i Arendal. Full score til Mønsj fra meg!

Dato for besøk: november 2018
Takk, HelleI38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6670 av 98 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2018

Har spist her endel ganger, og fra en dårlig start, må jeg si at det har tatt seg opp og er byens klart beste pizza, sprø bunn, med en deilig tomatsaus. Kunne vel tenke meg feks at det kunne vært noe annen sopp enn champinjong, (det finnes tørket steinsopp å få kjøpt) :-)
Lykke til videre, prøv å få enda er ekte råvarer

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stanly6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Spiste lunch ifbm med forretningsreise. Elsker italiensk pizza, så det var ikke vanskelig å finne et sted til lunch som kunne servere dette.
Super fine og trendige lokaler, med meget hyggelig betjening. Gikk for en margarita pizza, som også var på dere lunch meny. Fin str på pizza, og bakt i stenovn:) mmmmm... gleder meg allerede tilbake til Arendal igjen :)

Dato for besøk: november 2018
Takk, Habibi_fit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde burger, calzone og glutenfri pizza. Alle var veldig fornøyd med maten. Mange av rettene kunne ordnes glutenfrie. Servicen var helt ypperlig!
#glutenfri #familievennlig

Dato for besøk: august 2018
Takk, vigdispe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Nydelig mønsj pizza, med klart italiensk preg. Carbonaraen var også meget god.
Fikk Radler øl, nydelig i varmen. Ikke mange plasser en får dette gode lav alkoholdige drikken. Hyggelig betjening og maten kom raskt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 392jonv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mønsj, så også på

 

Har du vært i Mønsj? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.